היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בתור אחת שמשלושת החברות הכי טובות ילדה אחרונה בתור (חברה אחת הילד שלה עלה לכיתה א' השנה) ויש לה עוד בת וכו' אני רוצה להגיד לך שלרגע לא חשבתי לא לבוא ולשמוח בשמחתן יחד איתן (ואני עוד לא הייתי נשואה אפילו לא רק עדיין לא ילדתי).
אני זוכרת עד היום איך הגעתי אליהן לבית חולים והביתה ואיך בכיף קניתי מתנות.
מה שאני מנסה להגיד זה שככה בדיוק לצערנו נבדקים האנשים כנראה הן לא ממש חברות טובות כמו שחשבת אותן.
מסכימה עם שירה תבטחי בעצמך ומשפחתך.
מאמי
מסכימה עם הבנות בנוגע לחברות.... במצב כזה שהסטטוס משתנה רואים מי באמת חברה אמיתית
בנוגע לחמך וחמתך.... שימי פס.. ברור שהם צריכים להגיע אליכם ולא ההפך להוציא את הקטן מהבית בכזה סופ״ש.
גולי, סליחה שאני אומרת את זה, אבל בקשר להורים של בעלך אני חוושבת שהיית צריכה להבין כבר מזמן שאין תקנה. כנראה שהם כאלה- קרים, מרוחקים ולא ממש אכפתיים. אל תחכי לאהבה שלהם, את לא צריכה אותם וגם ליהוא שלך לא!!! ________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
תודה בנות
אני גם חושבת כמו הבנות.. קבלי
אחחחח המשפחוחה
חמך וחמותך
מתוקה אני לא יודעת כמה זה יעזור לך שאני יגיד לך שאני הכי מבינה מה עובר עלייך!!!גם לי זה קורהה גם אני התרחקתי מככלל אבל ממש מכל החברות שליי אין מה לעשות אני נשואה והן לא זה 2 עולמות שונים לחלוטין הרי רווקות הראש שלהם שונה משלנו על מה הם ידברו איתך?הם מרגישות שאת מעליהן כי את נשואה וטעמת מהחיים ואת מבינה יותר זה כבר לא משנה הגיל... כל עוד יש לך את האושר שלך בזרועותייך מה את חושבת בכלל על דברים אחרים תקשיבי אני סופרת ימים לקטנציק שלי מתי הוא כבר יצא ואני והוא נהיה ביחד תמיד לא צריכה חברות לא כלום אתמול אמרתי לבעלי בא לי לנשק אותו אבל אני לא מגיעה לבטן
מאמי
תודה בנות עודדתן אותי
באמת לא יפה שלא באו אפילו לברך אותך שילדת..מינימום כבוד . ממש מגעיל מצידן,אבל הכי חשוב זה הילד ובעלך ואת תראי גם בהמשך שגם לא ממש יש זמן לחברות ובאמת מה שכתבו לך פה שהן יזכרו בך כשהן ילדו ילד וירצו שתעזרי להן בעצות והכל . גם חמתי עצלנית ורוצה שנבוא אליה עם הילדים אפילו אם אנחנו חולים או גשם בחוץ ולמרות שאין לה אותו אם הייתי במקומה אז הייתי באה במונית אפילו כי לא הייתי יכולה להיות רחוקה מהנכדים ולא לראות אותם שבועות. יש אנשים מעצבנים. בקיצור אל תתיחסי ועכשיו הכי חשוב זה הילד ובעלך..תבנו לכם חיים יפים ביחד ומי שירצה להצתרף אז תקבלו בברכה ומי שלא שילכו לעזעזל.