סקר: הכנה להריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות...
    תגידו, אתן עושות איזושהי ״הכנה״ להריון?
    למשל:
    נטילת חומצה פולית?
    בדיקות גנטיות?
    יוגה והרגעה?
    כמובן שאם יש עוד דברים.. שתפו

אני-
    לוקחת חומצה פולית, ויטמין בי, ויטמין סי, ברזל וסידן.
    בדיקות גנטיות עשיתי (גם בעלי יעשה)
    יוגה... לא, אבל אני מרגיעה את עצמי בדרכים אחרות- אפיה, טיולים..

9 תגובות
עמוד 1
  • ת**** נכונה לקראת הריון.. בריא

• אני לוקחת חומצה פולית כבר שנה + , ויטמין די , משתדלת לאכול בריא , כמעט לא שותה יין , יוגה לא עושה
  • היי
  • מאז שהתחלתי לעסוק בספורט הכרתי גם את עולם הבריאות והבנתי שהכל תלוי במינונים.
    כצרכנית עבר של כל מיני ויטמינים ומינרלים אמליץ שלא כדאי לקחת אותם כך סתם וחלק מהם יכולים להיות סכנה של ממש.
    בדיקות דם כלליות יכולות לתת לך תמונה על מצבך האלקטרוליטי ולפיו תוכלי להשלים חוסרים.
    ויטמינים חשובים בגוף שלרוב הבנות יש מחסור בהם הם לרוב ויטמינים מקבוצת הB והמינרלים אבץ וברזל. חומצה פולית היא למעשה ויטמין B9 וגם לגביו לא מומלץ לעבור את המנה היומית המומלצת.
    אני חושבת שהכי טוב לפני ההיריון להתייעץ עם רופא לגבי החוסרים הקיימים, אם ישנם, ובמידת הצורך ליטול כדורים כאלה ואחרים.
    כמובן שמזון הוא חשוב בהיריון והדגש ברוב המקרים על דגנים מלאים, פירות וירקות, זרעים ואגוזים למיניהם והימנעות מקפה, אלכוהול ועישון. יש כאלה שמרחיקים לכת ומבקשים למנוע גם את הגבינות והחלב, אבל לדעתי אין צורך להיסחף.
    בהצלחה.

crazy woman!
  • אני לוקחת פרנטל, זה מוכר כתוסף שלוקחים בתחילת ההריון אבל היום מומלץ לקחת גם לפניי - אז זה מחליף אצלי את החומצה הפולית כי זה מכיל אותה. אני בעקרון אוכלת מעט מאד מוצרי חלב ופחמימות מלאות בלבד (חוץ מאורז - חולה על לבן!!!) הרבה אוכל מבושל.הרבה זרעים ואגוזים. מטופלת בדיקור כבר כמה חודשים. אני עשיתי פרופיל הורמונלי ובעלי בדיקת זרע. אני מתאמנת בפילאטיס ובעלי רץ (רוב הזמן)... עשינו גם בדיקות גנטיות. וכשאני לא רגועה אני לוקחת כמה טיפות רסקיו או רוקחת לעצמי איזה פורמולה של פרחי בך. אופה מלא - אבל ה תמיד. וואי חפרתי, די, ביי

• ת**** נכונה , דיקור , פורמולות צמחים , ספורט והרבה
  • מה זה עיסוי עצמי להגברת הפריון?

• אמלי זה מה שתלמדי ביום רביעי
  • שווה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה