היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אז כולכן או רובכן לפחות יודעות שאני אם חד הורית המגדלת את הבנות האהובות שלי אלין בת 4 ואמה בת קצת פחות מחודש ורציתי להגיד לכן שמי בכלל צריך גבר אז כן לפעמים קצת קשה וקצת מתיש אבל הכי כיףףףף לי בעולם הן כל כך ממלאות אותי באושר ואהבה שלפעמים אני חושבת שאין לי צורך באף אחד שיכנס לי לתוך המשפחה הקטנה הזו שיצרתי לנו ואני כל כך שמחה שעשיתי הכל כדי להביא לעולם את אמה ולא ויתרתי על ילד שני למרות שאין לי בן זוג כי הבנות האלה הן האושר והחיים שלי וכל יום אני מודה לאלוהים שלמרות שלא נתן לי בינתיים בן זוג נתן לי את המתנות של החיים שלי את הבנות היקרות שלי ואני מקווה שכל אישה שגם אם אין לה זוגיות לא תוותר על הזכות להיות אמא כי אין על זה
26 תגובות
עמוד 1
ליאורה את פשוט מדהימה.....
את מדהימה אני לא יודעת איך אפשר האמת
תודה בנות גלי אלין קיבלה את אמה דווקא ממש ממש יפה כמובן שיש לפעמים התקפי קנאה זה קורה בדרך כלל כשאנחנו עם אנשים אבל בבית היא מדהימה מדהימה מדהימה עוזרת משחקת בקיצור אחות מקסימה
היי ליאורה מה שלומך? אני זוכרת אותך טוב, היינו מדברות המון גם בפייס לפני שמחקתי אותו ופתחתי חדש, ואני זוכרת את הקטנה שלך המדהימה, אבל מתי הספקת ללדת עוד אחת קטנה?
שירין בטח שאני זוכרת מה שלוך מה שלום רני? ילדתי לפני פחות מחודש
ליאורהה את נדירהההה
אז תגידי - שאלה אישית זה גרם לי לתהות איך אמה נוצרה? תורם זרע? חבר , בן זוג מאז? לא חייבת לענות ...
לא ידעתי שאת חד הורית. את מדהימה וממש מקסים לקרוא את זה. ילדים זה אושר עילאי וטוב שלא ויתרת על להביא לעולם ילד שני! כל הכבוד לך ! שתזכי לגדל אותן בנחת וים אהבה!!!!
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
הי ליאורה
את צודקת בהחלט אבל עם זאת זה תלוי מי האימא ואת ככל הנראה אימא מדהימה !!!
אני גדלתי לאם חד הורית וגדלתי הכי טוב שאפשר אף על פי שזה לא היה מתרומת זרע אבא שלי לא רצה להכיר בי ועדיף שכך ... קיבלתי הכל מהכל וגדלתי מצויין !
יישר כוח על האומץ בזמננו ובמדינת ישראל זה קשה אבל אין דבר העומד בפני הרצון
רק שלשום פגשתי אצל הרופא פןריות שלי מישהי שבגיל 42 החליטה להביא לעולם ילד לבד והיא בהריון ...
נשיקות
ליאורה , כל הכבוד. אין על בנות!!!.
היי ליאורה, לא ידעתי שאת אם יחידנית... אבל אני יכולה לומר בעוז ... שרק נשים יכולות לעשות זאת ועוד לשמור על החיוך כנראה בראו אותנו ככה... חזקות וחייכניות המשיכי עם הרוח החיובית למרות הקשיים והמעמורות בדרך
מדהימה... הלוואי שהיו יותר נשים כמוך שלא היו פוחדות מהצעד הזה.
ליאורה את מדהימה
האמת, אני כל כך מעריצה אותך על ההחלטה שלך לתת לאלין את המתנה הכי שווה בעולם- אחות
ואייי ריגשת אותי
כל הכבוד לך!!!
כל הכבוד לך
וואי את פשוט מדהימה -
יישר כוח והמון נחת
הי, אני אמנם לא אוהבת להוסיף לפוסטים שיש בהם המון תגובות אבל פה החלטתי בכל זאת...ריגשת אותי
את מדהימה!!! כמה כוחות יש לך
מממש מממש ממש תותחית! את אישה חזקה ואמיצה איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
כל הכבוד לך! בהחלט ריגשת!!!!
לי יש בעל שתומך ועוזר המון ועדיין קשה בטירוף אז אני מורידה בפנייך את הכובע
אמא שלי הייתה אמא חד הורית ל-4 ילדים באמת שאני לא מבינה איך אפשר לתפקד ככה זה מעיד על זה שאת בנאדם מאוד מיוחד!
בנות תודה רבה אז בן אדם מיוחד אני ממש לא פשוט אישה שלא צריכה גבר לצידה למרות שלא אשקר וכן היתי רוצה שיהיה מישהו רק בשביל שיהיה מישהו שאוכל להניח את ראשי עליו בסוף יום אבל בעזרת השם גם זה יבוא בנתיים אני נהנות מהבנות שלי סיפרתי את הסיפור כי אולי יש פה מישהי שקוראת שאין לה זוגיות ורוצה ילד כשתשמע שאפשר לגדל ילדים גם לבד לא תהסס ותגשים את חלומה ומיכל אמה נוצרה מתרומת זרע