איך מורידים טבעת שנתקעה באצבע... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ווי פתאום בימים האחרונים התנפחתי כמו בלון והאצבעות נהיו לי בטטותלא מצליחה להוריד את הטבעת נישואים והיא לוחצת בטירוף שמתי שמן ,סבון,נוזל כלים מלא מים וכלום.............אני יודעת שאסור להכנס לניתוח קיסרי עם תכשיטים אז בכלל סרא..וחוץ זה לוחץ מה עושים???
8 תגובות
עמוד 1
  • http://www.stips.co.il/singleask.asp?stipid=1938.

תראי את תגובה מספר 3
  • מים וסבון...או יותר נכון..מרכך
  • ותעשי את זה כשקר לך. האצבעות מתקווצות בקור.

• אוף ניסיתי..ללא הצלחה..
  • היי היתי במצבך שחודש 5 התנפחתי כולי כולל הידיים..לצערי מה שלא ניסיתי לא עזר ותאמיני לי שבוע ניסיתי הכול..לבסוף נסענו לבאר שבע לחנות תכשיטים וביקשתי שיחתכו לי אותה וחתכו עם חותך ברזל כזה לא יודעת איך זה נקרא (חחח לא מבינה בכלים של גברים) כאב לי על הטבעת כי הייתה מאוד יפה ויקרה אבל האצבע הייתה יותר חשובה לי כי היא כבר התחילה להכחיל לי.. בסוף אחרי הלידה משהו כמו חצי שנה שהנפיחות ירדה לי מהידיים קנינו חדשה..
  • הצלחתיייייי....זה כאב אבל איזו הקלה שמתי את היד בקרח..בקור הזה ואז עם ואזלין ממש עוד שניה ניתקתי את האצבע מהכף יד..............כאב אבל הרגשתי ממש שחרור..די דאגתי זהו אין טבעות עד אחרי הלידה ב"ה..
  • איזה שבוע את ?

• שבוע 35..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה