חברות עגלת מקס מה אתן אומרות עלייה?? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מקפיצה.. אשמח גם לשמוע דעות וגם.. להבין מהמנוסות בינכן מה מומלץ לשים לב בבחירת עגלה, מה באמת חשוב וכמובן אם יש דגמים מומלצים
לא מכירה את העגלה - היא ניראה ממש יפה אבל גם ממש כבדה אני בעגלה שאני חיפשתי היה חשוב לי שלא תהיה כבדה , שתהיה נוחה לקיפול, ברור שגם היופי היה חשוב לי
כלכך אהבתי איך שהיא נראת!! לא כמו חללית ומטוס כמו העגלות שיצאו בזמן האחרון היא מאוד מודרנית ונורמלית וגם שנאה שלי 3 גלגלים ובה יש 4 אני אשמח גם לדעת על מחירים שלה ביחד עם סלקל וטיולון
ליאנה מאמי אני מחפשת משהו פחות יקר מזה כי אמא שלי קונה לי את העגלה ואני לא רוצה להכביד עלייה..
העגלה נראית טוב למרות שאני לא מכירה אותה בפועל אבל יש כמה דברים שצריך לבדוק- משקל העגלה עם האמבטיה ולא רק עם הטיולון איך היא מתקפלת, האם לא מסורבל להכניס אותה לתא מטען או מעלית
בנוסף, המשקל שלה עם הטיולון כבד מדי לטעמי...
את האמת אין לנו מעלית אני גרה כרגע אצל חמותי היא גרה קומה שנייה לא יודעת נדלקתי עלייה ממש למרות שיש לי שכנה שהיא לא מרוצה ממנה אבל היא אפשר לדעת אני חושבת שהיא פשוט לא שמרה על העגלה(הגלגלים שלה לא טובים)היא יותר מידי מפוזרת ואני הכי שמרנית..:/
קומה שניה עם עגלה כזאת זה קצת מסורבל לדעתי, אלא אם כן יש לכם מחסן או שתצטרכי להעלות את התינוק לקומה שניה יחד עם העגלה והוא בדרך יהנה מלהרגיש כל מדרגה ומדרגה שתעלי... או שתצטרכי לנתק את האמבטיה של העגלה מהעגלה ואת השלדה להשאיר למטה (זה בהנחה שיש מחסן) ואז בכל זאת תצטרכי להעלות את האמבטיה למעלה או שכל הזמן תצטרכי שמישהו יירד לעזור לך להעלות את העגלה עם התינוק למעלה ומה יהיה עם הטיולון? 9.5 ק"ג זה רק המשקל של השלדה עם הטיולון, קחי בחשבון שבשלב שבו תעבירי את התינוק לטיולון הוא סביר להניח כבר ישקול כמעט כמו הטיולון או אף יותר (555) אז את תצטרכי להעלות לקומה שניה כמעט 20 קילו...
העצה הכי טובה - תסתכלי על כמה עגלות באינטרנט שמוצאות חן בעינייך תעשי ביניהן השוואה מבחינת התכונות שלהן ועם הרשימה הזו תלכי לחנות ותסתכלי על העגלות האלה פיסית תנסי לקפל אותן לבד, תראי איך זה להרים אותן ותבדקי איזו עונה על כל הציפיות שלך