היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רקדתי שנים ריקודים סלוניים וסלסה. את הנעליים תפרתי בהתאמה לכף רגל שלי בחנות שניקראת נעלי אולגה. השאלה כמה את רוצה להשקיע. נעל עולה שם 400 ש"ח.. החנות נמצאת בהדר באיזור של משביר
אני אשאל את גיסי, הוא רודק מגיל 6 ועד היום... הוא כבר בן 22. מחר אשלח לך בהודעה את הכתובת של חנויות.
סיוני ראיתי בגולף קידס הוציאו קולקציה שלמה רק לבגדי בלט ראיתי שם שמלות מהממות וגם נעליים מעלפות שווה לך לנסות שם... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
בקריון פעם היה
נופר לדעתי עדיין יש. הבעיה היא שנורא רציתי למצוא לפני אבל מילא אם לא אמצא עד יום שישי אז אסע לקריון
תודה לכולן - דרך האינטרנט אני לא רוצה לקנות אני רוצה לראות מה נוח ללהב
האמת היא שאני מבינה אותך פשוט חברתי אמרה לי שהן היו טובות לבת שלה אז הצעתי.. וחוץ מזה הבנתי ממנה שיש אופציה של החזרה בכל מקרה אם יש לך קרוב ברור הכי טוב