היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני התחיל מהדברים הטובים... הבת שלי השנה עלתה לגן טרום חובה.. כפרה עלייה ילדה מדהימה התאקלמה בצורה מדהימה בגן.. ממש גדלה לי הילדה הם גם התחילו להגיד שמות משפחה שזה הכי מקסמים.. היא כל היום משחקת כאילו היא הגננת.. מצחיקה שלי ככה אני יודעת מה הולך בגן כל היום..
7 תגובות
עמוד 1
איזה כיף לשמוע על הבובית שמסתדרת בגן
ליהיא מקסימה, כיף לשמוע כמה היא גדלה
איזה בובה הילדה - איזה אושר זה ילדים
ומאמי שולחת לך מיליוני
איזו מתוקה ליהיא!! כל הכבוד על ההתאקלמות המהירה! ולגבייך - תהיי אופטימית מאמי, אני בטוחה שהכל יעבור בשלום ומהר מאוד תיכנסי להריון תקין וארוך! מלא
כל הכבוד לליהיא על ההתאקלמות המהירה, שרק ימשיך ככה!
כול הכבוד לליהיא שבעה ימשיך לה כך 5 ולך יקרה מיליוני שהכל כבר יסתיים ויהיה מאחוריך ותקלטי להריון קל ותקין ל9 חודשים מלאים שבסופם תקבלי אוצר/ית