בשלניות.... שאלת שעועית. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מכינה מרק שעועית, השריתי שעועית לבנה כל הלילה והכנסתי הכל לסיר עם מים וירקות.
    קראתי בכמה מקומות שאם מוסיפים מלח השעועית לא מתרככת. אז מה עושים? בינתיים המרק מתבשל ללא תיבול, באיזה שלב אפשר לתבל את המרק?

תודה לעונות
6 תגובות
עמוד 1
  • הרגע הכנתי מרק כזה
    אני מוסיפה לו גזר ועגבנייה שלמה חתוכה עם בצל

תיבלתי עם המון מלח פפריקה ופלפל שחור
    יצא ללקק את האצבעות והשעועית רכה רכה

אז לא יודעת מאיפה שמעת את זה

בתאבון

• תתבלי את המרק רק אחרי שהשעועית רכה ממש.
    אין שום בעיה להוסיף תיבול בשלבים מאוחרים יותר בבישול.
    כדאי להמשיך לבשל כמה דקות לפחות אחרי הוספת התיבול.

ומה את בכלל עושה על הרגליים?!?!?!
    חזרה למיטה!
    בהצלחה!

• אני עושה מרק שעועית של בני סידא ומתבלת באמצע ומתקנת תיבול גם בסוף ויוצא מעולה אם את בכל זאת לא רוצה לקחת סיכון כמו שכתבו את יכולה לתת להכל להתרכף וברבע שעה האחרונה לתבל שהכל יקבל טעמים עשית לי חשק בתאבון ונוחי..
  • אני מכירה שההשריה ללא מלח ואחרי זה בישול 15-20 דק מספיק ואין בעיה לתבל כמה שרוצים..

ובלי קשר עשיתן לי חשששששק
  • תאמינו לי שאני נחה.... אני ממש כמו סיד העצלן מעידן הקרח. לפחות אפנק את בעלי במרק שעועית ביתי... פעם ראשונה שאני מנסה
  • אני גם הכנתי אתמול!
    ה"סוד" שלי הוא סיר לחץ

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה