היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות היי הבן שלי לא עשה קקי כבר 3 ימים, אני יודעת שזה תקין בהנקה אך חוץ מהנקה אני מביאה לו גם מוצקים 5-8 כפיות + ארוחה אחת של חלב אם עם דייסת מטרנה. יש מיקרים בהם הוא עושה קקי פעם ב 3 ימים אבל היום אני רואה שהוא מוטרד, מלא פוקים מסריחונים איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
11 תגובות
עמוד 1
תקחי מדחום או מקל אוזניים, מרחי על הקצה ואזלין או שמו זית והכניסי בעדינות לטוסיק, כמה פעמים. במקביל, או לאחר מכן קפלי את הרגליים שלו אל הבטן, גם כמה פעמים. אמור לעבוד!
בהצלחה
מינה את זה כבר ניסיתי אבל זה לא עזר, אולי זה פשוט סרט שלי שלא טוב לו איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
לפעמים זה לוקח קצת זמן תנסי לשחק עם המדחום בעדינות בפי הטבעת
השיטה הכי טובה, הכי טבעית והכי לא עושה נזק לאיברים בגוף היא שיטת העגבניות- הכיני רסק- הוסיפי לו לאוכל, ואת הנוזלים מהרסק תני לו לשתות כשתייה- זה עובד פלאים. כל השיטות של החדרת חפצים, אפילו בעדינות עויות להזיק ולהכאיב. מגיל חודש כבר אפשר מיץ עגבניות- ובגיל של איתן אפשר להוסיף את העגבניות למאכלים מוצקים שכבר נחשף אליהם.בהצלחה!!!
אהה ונזכרתי שגם תפוזים עושים קיבה רכה- הכיני לו מיץ תפוזים סחוט- בהצלחה!
תודה רבה איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
תוסיפי לה לטעימות מעט עגבנייה זה מעולה וזה יעשה לו יציאה טובה
כמו שלילך אמרה או עגבניות או תפוזים בלי לחץ מה שצריך לצאת יצא בסוף:)
מקווה שהכאב בטן הוקל אני לא הייתי משתמשת בחפצים אחרי 3 ימים במיוחד כשהוא יונק... הווא בגיל שאפשר לתת עם הטעימות קצת מים ועגבניה ואף טיפת שמן זית זה עדיף בהרבה בהצלחה וירגיש טוב