סקר - הומואים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    שמתי לב שיש לי בעבודה המון הומוסקסואלים...
    והם ממש תותחים במה שהם עושים לפי מה שאני רואה מסביבי
    ואז נזכרתי בכל ההומואים שהיו בחיי.. החל מהמחנך ההומו שלי בתיכון
    ועד הידיד ההומו שלי בצבא (שגם הייתי קצת דלוקה עליו...).
    מה איתכן? יש לכן כמה הומואים בחיים? מה דעתכן באופן כללי?
    שתפו...

13 תגובות
עמוד 1
  • גיסי הומו (אח של הגרוש שלי) והוא אחלה הומו שבעולם..הוא דו יותר נכון ואני מכירה את הקהילה ההומואית בתל אביב ואני מתה עליהם..הם מדהימים בעלי חוש הומור, שומרי סודות, אופנתיים ונקיים מאוד..

• יש מעטים מאוד בחיים שלי. הם בדיוק כמו כל אחד אחר, למעט יתרון אחד גדול: עוד לא נתקלתי בערס הומו.

• בעבר היו לי 2 ידידים שידעתי בודאות שהם הומואים אך לא הודו בזה
    וכשהתנתק הקשר הם יצאו מהארון .
    כרגע אין לי בסביבה הקרובה שלי הומואים

אבל באופן כללי אני אוהבת ומתחברת
    אבל לא את המקציניםםם אלה שעושים דווקא כדי להתבלט ... זה אני לא אוהבת גם באנשים רגילים

• אנשים ככל האנשים, אני לא מתייחסת לתוויות כאלה
    הידיד הכי טוב שלי גאה
  • אין לי הומואים בחיים
  • גיסי האהוב, אחיו התאום של בעלי הוא דו מיני (בעבר היה נשוי ויש לו 2 בנות תאומות)
    היום יש לו עדיפות לגברים והוא כזה נשמה טהורה, פשוט בן אדם מקסים שתמיד
    אוהב לעזור ולתת, אני מ-ת-ה עליו! רוב החברים/ות שלו הם הומואים ולסביות ולא כולם טובים כמוהו.
    אני חושבת שזה פשוט תלוי באופי ובאישיות של האדם ולא בגלל המיניות שלו.

• היו כמה הומואים בחיי. עכשיו לא נותרו...
  • פגשתי כמה בחיי , אבל פגשתי גם אגואיסטים , חלאות אדם , אנשים שהם זהב טהור , גסי רוח , ערבים , רוסים , מזרחים , אשכנזים , חולים , בריאים .
    הנקודה שלי שבעיני זה מה זה לא חשוב מה הנטיה המינית של בן אדם , אני גם אף פעם לא שואלת . מי שלסבית או מי שהומו , זה לא מעניין אותי עם מי הם שוכבים במיטה עניינם בלבד . מה שחשוב לי זה שהבן אדם שמולי הוא בן אדם והוא אנושי
  • כשהייתי בכיתה י' היה לי חבר טוב טוב שהיה הומו..הוא היה בכיתה י"ב..
    באיזשהו שלב הוא עבר מבית הספר ולא שמרנו על קשר
  • היו זוג שכנים-צמודים בת"א..
    שקטים,סולידים,נימוסיים,ריח-בושם משובח במעלית,שקיות-מעצבים בכניסה של שופינג-משובח

• וואוווו
    כמה הומואים היו לי בחיים
    היה לי ידיד טוב שהיה הומו והוא היה דלוק עליי רצח בנוסף לכך
    היה לי חבר - ואז הו ניפרד ממני כי הוא יצא מהארון
    אחי היה הומו כמה שנים טובות, יצא עם גברים והכל, עד לפני איזה 5 -6 שנים
    הכיר את אהבת חייו והתחתן איתה (יצא מזה איכשהוא)

ועוד כהנה וכהנה

• בצבא היה לי ידיד הומו... ובת דודה שלי נשואה לאישה....
    אין לי בעיה עם אף אחד! העיקר שהם מאושרים!
    כולנו שווים!
  • הכרתי הומואים ולסביות וידיד טוב שלי הומו ונשוי להומו והם הכי מתוקים ומקסימים שיש אין לי בעיה איש איש בחייו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה