חוזרת לעדכן אחרי הרבה זמן שלא הייתי בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום בנות יקרות,

הימים עוברים, הזמן חולף ואני רואה עוד ועוד נשים היריוניות (שלא לדבר על כל החברות שילדו וכבר חזרו לעבודה אחרי...) וכולי מתמלאת בקנאה ובתחושת כעס עצומה - למה לי זה לא קורה?!
    הנסיך שלי כבר ביקש תינוקי והלב שלי נקרע מבפנים, כי אני עושה הכל אבל באמת הכל וזה פשוט לא קורה!!!
    אני אספר קצת למי שלא מכירה אותי...
    יש לי ילד מתוק בן 3 שנולד מהיריון טבעי לחלוטין! מאז שהוא היה בן שנה ו-3 חודשים אנחנו מנסים להיכנס להיריון (לא רצינו הפרש גדול בין הילדים...) אחרי 8 חודשים של ניסיונות טבעיים, התחלנו מעקב זקיקים, איקקלומין, הזרעות עד ל-IVF והנה חלפו להם שנה ותשעה חודשים!!!!!!!!!!!!
    אנחנו כבר אחרי שני סבבים של שאיבות ושלוש החזרות ואני ממתינה לתוצאה של ההחזרה האחרונה.... בטא בע"ה ביום רביעי הקרוב!
    העניין הוא שמאתמול יש לי כאבי גב והתכווצויות בבטן (כמו לפני הוסת) שהולכים ובאים כל הזמן....!
    אני מקבלת תמיכה בקרינון פעמיים ביום ואין לי דימום אבל, פשוט כל האויר יצא לי ואני מסתובבת בתחושה ממש לא טובה - שהכל אבוד ואין מה למה לצפות לבטא בכלל!!!!!!!!

הרגשתי צורך להיכנס לפורום ולחלוק אתכן את התחושות שלי

סליחה על הסיפור הארוךךךךך מאוד

מקווה לטוב
4 תגובות
עמוד 1
  • היי ,
    כמה מוכר הסיפור שלך !!!!
    האוצרות המהממת שלי עוד מעט בת 4 , ואני כבר שנה מנסה להיכנס להריון כאשר וכאשר כבר הצלחתי זה הסתיים הגרידה בשבוע 8 .. מאז אני עברתי להזרעות עם זריקות ..
    אני עוד לא עליתי כיתה להפריות ומאוד מקווה גם לא לעלות , אבל בפנים כבר החלטתי לעצמי שיעשה כל מה צריך ודרוש בשביל להביא אח/ות לנסיכה שלי .. אני עכשיו גם בתקופת המתנה ומתאפסת על הקירות אבל ממתינה ומתפללת לטוב ..אין מה לעשות תנסי לשאוב כוחות מסיפוריו הצלחה של בנות אחרות שכן הצליחו ... וזה יגיע ,, אני בטוחה שכן ואז נחשוב שהכל היה שטויות והיה שווה בשביל לזכות באוצר המדהים  
  • בהחלט לא קל
    לצערי אין לי איך לעודד גם אני כמוך רציתי הפרשים קטנים
    ולמלא את הבית בילדים
    אך לצערי כנראה אנחנו לא קובעים
    הילדה שלי בת 6
    ומאז שהיא קטנה אנחנו בטיפולים שלא ממש מצליחים
    אבל אסור להיתייאש להמשיך ולנסות
    בסוף יצליח
  • אחרי החזרות גם אני מטופלת בקרינון >>> סיוט.
  • מאמי, אני איתך....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה