היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המטרה לא להפחיד....המטרה להרתיע, אולי באמת לא כדאי לעשות את הבדיקה??? למה לא להסתכל על הנושא בצורה הזו? אין פה שום מטרה לחפש רייטינג, אלא להאיר את הנושא.
אני לא מצליחה להכינס לקישור אבל אני גם בדעה שאם מישהי צריכה לעבור את הבדיקה בשביל השקט הנפשי שלה שהיא תדע מה קרוה עם התינוק שלה אז למה שלא תעבור את הבדיקה גם ככה היא בדילמה עם לעבור או לא גם ככה היא לא שקטה אז למה להפחיד עוד יותר
זה לא קשור ללהפחיד עוד יותר נשמות...... גם לא להרתיע פשוט להביא למודעות יותר, אולי אומרים שם דברים שבנות לא יודעות \וחשוב לדעת לא בקטע של "לא לעשות" פשו להציג דברים שהם לא ידעו.......
תקשיבו בנות אני מכירה את הסירטון הזה, זה לא מכלבוטק זה מהעמותות האלה שנגד הפלה ושמנסות להפחיד. הכל זה שחקנים!!!! שקרנים!!!!! בכלל לא מדובר על מי שפיר.... מנהלות תצאו רגע מהדיאטה ותתרכזו!!!!!!!!
עוד יותר גרוע לא סובלת את הכתות האלה מנהלות לטיפולכן...