הפתעות ליום הולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות צריכה מכן עזרה
    אלין שלי חוגגת יום הולדת השבוע ואני חוגגת לה בגן ואני רוצה לקנות לילדים הפתעות אבל שיהיו מיוחדות לא הצעצועים המעפנים האלה שנשברים אחרי דקה וחצי
    אני מוכנה להשקיע אז אנא מכן תנו לי רעיונות להפתעה מיוחדת

14 תגובות
עמוד 1
  • היי, אנחנו חגגנו לעילאי שבוע שעבר. הכנתי לילדים ספל מפלסטיק הכנסתי לשם וופלה ,סוכריה על מקל , טופי, כמה סוכריות גומי והפתעה קטנה עטפתי בצלופן , הכנסתי לשקית מתנה יפה וצירפתי סוכריה על מקל מבצק סוכר, כובע כזה של ימי הולדת... בלון ומשרוקית יצא מהמם!
    אני אולי אעלה תמונות יותר מאוחר

• דנה נשמע מהמם תעלי תמונה בבקשה

• את יודעת אם יש אפשרות להעלות דרך האייפון?

• מטריה לחורף, בטח אפשר למצוא מטריות ב5-10 ש"ח ליחידה

מזל טוב

• בגרסא החדשה והמעודכנת אפשר להעלות תמונות דרך האייפון

• כמו שאמרו לך מטריה זה אחלה מתנה
  • אני מאוד אוהבת דג זהב בקופסא.

לא יצא לי לעשות את זה עדיין,
    אולי השנה ניישם.

• יופי אדוה!!!!
  • אדווה מאמי לך תמיד יש רעיונות יפים אז אולי תצאי לי משהו מקורי שעשית לילדים שלך
    דג זהב הבאנו שנה שעברה

• מצטערת, גם אני מאוד לא אוהבת את הרעיון של דג זהב!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לא חסר רעיונות להפתעות
    אפשר כובע, מטריה, צעיף, גרביים, אני אפילו חלקתי נעלי בית חמודות עם פרצוף שקניתי בחנות קליבר בחולון פעם בררתי את מידות הנעליים של כל ילדי הגן ורשמתי על כל מעטפה את השם של כל ילד לפי המידה שלו וזה היה מקסים.
    בגלל שאביאל ילד אוקטובר אז ככה כל שנה חלקתי משהו שקשור איך שהוא לחורף. פעם כובע, פעם צעיף, פעם מטריה.

שהיו קטנים יותר בתינוקיה קניתי ספרים של קטנים ורכשתי בחנויות של השקל תיק ושמתי בפנים.

יש עוד מלא תלוי בכמה רוצים להוציא.
    מאיה ילידת קיץ והיא במשפחתון אז שנה שעברה חלקתי סט של דלי וכף אבל את הסט הגדול לא הקטנים כי הם רק חמישה ילדים אז השקעתי קצת יותר.

• תודה רבה רעיונות מקסימים

• אנחנו שנה שעברה בפורים קיבלנו דג זהב בקופסא (כפול שתיים) וזה כאב ראש לא קטן...
    שמרנו אותם בצנצנת, היינו צריכים ללכת לקנות אוכל לדגים, כל כך פחדתי שימותו להם למחרת או עוד שבוע...
    למזלי, אני תמיד רציתי אקווריום, אז זו הייתה התחלה טובה. לבסוף, אחרי שראינו שהם לא מתים לנו, קנינו גם אקווריום.
    וכמובן עוד דגים נוסיפים.
    חלקם מתו.
    קנינו חדשים.
    כרגע יש לנו את שני דגי הזהב ששרדו הכל ועוד דג. מספיק.
    אבל למי שלא רוצה להתחיל עם הסיפור של האקווריום, זה מכניס אותו לבעיה.
    לא מומלץ, לדעתי.

• בעבר אמא אחת מהגן הגיעה לגן צילמה את כל הילדים פיתחה כתמונת פספורט והכניסה למחזיק מפתחות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה