העדפה לצד ימין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    הבן שלי בו חודשיים וחצי עוד מעט ויש לו נטיה ברוה להסתכל ימינה
    לא מוחלטת ( 75% ימינה 25 % שמאלה ) הוא מזהה את הפנים שלי ושל אישתי
    אומנם עדיין לא מחייך ( הכוונה חיוך חברתי ) אבל עוקב במבט ועושה תנועות ידיים שרואה אותנו
    האם זה צריך להעיר את תשומת ליבנו
    ואם כאן מה עלינו לעשות
6 תגובות
עמוד 1
  • ואולטרא סאונד פרקי ירכיים היה תקין לחלוטין
  • לבן הגדול שלי היתה העדפה לצד אחד,
    באיזשהו שלב זה גם השפיע על צורת הגלגלת שלו....
    זה בהחלט משהו שראוי וצריך להתייחס אליו (זה נקרא טורטיקוליס)
    הדבר הכי חשוב בתור התחלה לשים כמה שיותר על הבטן, אפילו שהוא בוכה.... אם מאוד בוכה אז אפשר לגלגל לגבת ולשים מתחת לבית השחי
    בכל מקרה, אנחנו עשינו פיזיוטרפיה אז כדאי לכם לשאול רופא או אחות טיפת חלב להערכת המצב

לא יודעת איך אולטרסאונד פרקי ירכיים קשור
  • לעשות הרבה תרגילים של גריית ראייה כשהוא על הצד הפחות מועדף

• אם זה בולט מאוד להתייעץ עם רופאת ילדים (אני פחות אוהבת את המעכ' של טיפת חלב - מלחיצים מאוד )
    לכל הילדים יש נטייה גם לבני הקטן (גם בן חודשיים וחצי) יש נטייה לצד שמאל . זה בד"כ מסתדר .
    חיוך - זה משהו שכבר אמור להגיע בשלבים אלה
  • גולי- תוכלי להסביר מה הכוונה ואיך עושים?

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לבת שלי זה היה וגם תפסתי את זה בגיל חודשיים, היה לה טורטיקוליס וזה הצריך פיזיוטרפיה עד שהיא התחילה ללכת.

היה לה שריר בצוואר קצת יותר קצר מהצד השני וכל ההעדפה על צד שנוח יותר ולא כואב.

כי לצד שלא נוח זה כנראה מציק וכואב.
    אמרו ולעשות תרגילים ביית. שאם לא מטפלים- אחר כך זה משפיע על זחילה עקומה, וכתיבה לא נכונה וגם לפעמים הליכה עקומה.
    ברגע שהחילה ללכת, זה עבר ולא קרה כלום.
    אם ךא מטפלים בזה... מה שגם קורה ( שכך אני שמתי לב לזה בגיל חודשיים) כי בגלל הנטייה לשים ראש לצד ימין... הראש התחיל להיות שטוח !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה