חמותי :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אפשר קצת לחפור בבקשה?
13 תגובות
עמוד 1
  • גם הורמונים...
    וגם...
    אם את לא מרגישה בטוחה אל תשאירי את עדן איתה
    למרות אי הנוחות שכרוך בזה

• ובלי קשר, כן... אל תשאירו אותה בלי בקבוק
    תמיד כשאמא הולכת רעבים...

• אתם משאירים אותה עם חמותך תוך השארת הנחיות מדויקות מה לעשות במקרה של א' ב' ג'?
    ההורים של בעלי גם נוטים להכניס את עצמם לפאניקה מהר ובלי סיבה אז כשאנחנו צריכים להשאיר את אריאנה אצלם אנחנו תמיייייד משאירים להם הנחיות ברורות
    של מה לעשות כשאריאנה רעבה, כועסת, שמחה, עייפה וכו' - הבנת את הפואנטה
    אולי אם תשאירו לה הנחיות ממש מדויקות גם אתם תהיו רגועים שנתתם לה הנחיה ברורה וגם היא - כי היא תדע מה צריך לעשות בלי להפעיל יצירתיות משלה

• כן, תינוקות בוכים אצל ״זרים״ הם רגילים לקולות למגע ולריח של ההורים לאווירה בבית וכו׳.
    הם יודעים לזהות שהם אצל ״זרים״. ומאוד סביר שהם יבכו. לא נראה לי שזה תרוץ.
    לכן, כמו שאמרו, צריך להשאיר להם הוראות וגם אביזרים שיעזרו להרגיע (בקבוק, דיסק, בובה שמיכה וכדו׳). 
  • סליחה אבל אני ממש לא חושבת שזה הורמונים
    סורי
    אני לא יכולה לראות את הבן שלי בוכה...... ואני לא חושבת שיש אמא שיכולה לראות את הילד שלה בוכה לא משנה כמה זמן.. או לפחת מרחמת עליו
    דנה אני ממש מבינה אותך
  • תודה בנות...העניין הוא שהנקתי אותה ממש לפני כן ואחר עשר דקות היא הגיעה לחמתי! לא שתגידו הרעבתי את הילדה לצרחות! וגם בשני הפעמים שהגעתי היא הייתה ממש רגועה ולא בכתה בככלל...

לצערי לחמתי אי אפשר להשאיר הנחיות, היצור הזה לא יקשיב לשום דבר, היא הרי יודעת הכל - גידלה שלושה ילדים עעלק, אז מי אני שאגיד לה מה עושים!? היא עוד מלמדת אותי כל מיני שיטות מפגרות כמו של פעם, מה אתן מבינות... אני המטופשת וחסרת הנסיון ולא היא.

אוףף, ועוד חזרתי להיות איתה בקשר, בעיקר בגלל עדן, חשבתי שנוכל להתחבר על הבסיס הזה לפחות, אבל היא עדיין בקושי נסבלת, חופרת, מזבלת בלי סוף ומנסה להכניס אותי בכוח לכל הסכסוכים משפחתיים שאת רובם היא יצרה נראה לי, שופכת עליי את כל מה שיש לה להגיד, ויש לה הרבה...

למה, למה?
  • דנה אין לך מה להיות מבואסת מאמי
    היא פשוט הרגישה בחסרונך ורצתה אותך, כנראה........ היא לא באמת היתה רעבה :)
    גם לי ה קרה היום עם אמא שלי
    קפצתי לקחת את בעלי מהעבודה
    השארתי אותו 10 דקות!!! והוא בכה
    והוא אכל קודם
  • תודה על התמיכה טלי
  • מאמי אנימש לא חושבת שזה ההורמונים
    מכירה את הסיטואציה הזאת מאוד מקרוב ולמדתי לא להזדקק לאף אחד ואז או שבעלי שומר,או שאני לוקחת או שאני מוותרת על היציאה..
    לגבי חמותך,אני לא הייתי משאירה אצלה שוב את הילדה אם אין לה כוח ועצבים אליה גם כשהיא בוכה והיא באה ו"זורקת" לך אותה ככה לידיים
    במיוחד שאמרת שהיא היתה איתה 10 דקות

מה שבטוח הוא שאת צודקת וזה לא היה במקום..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • אני עם הבנות..
    תנסי עם הוראות אין לך מה להפסיד הרי אין לך ברירה היא רק קרובה אליך..
    אם לא יעבוד תנסי לא לסמוך עליה..
    להתחבר איתה בגלל עדן זה בסדר גמור וזה לא אומר שאתן צריכות להיות חברות טיולים משותפים בעגלה במושב קצת להיות אצלה רק לאינטרסים שלך
  • מאמי אל תלחצי

• לא משאירה את בן עם חמתי
    היא נכנסת ללץ פרנויה מה לא
    אז אני מעדיפה לחסוך את כל הבלאגן הזה

• תנסי כמה שפחות להשאיר אותה אצלה.
    נשמע שהיא לא אישה חמה במיוחד וקצת הייתי מפחדת להשאיר את הבייבי שלי בידיים כאלה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה