אפשר לשתף בבאסה שאינה קשורה?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קבלנו תוצאות של מבחן שהיה לנו לפני חודש, ונחלתי אכזבה קשה ומרה... הציונים לא רעים בכלל, ובכל זאת- ציפיתי להרבה הרבה יותר (גם על סמך הסימולציות והתרגולים..), וגם- זה מעמיד אותי במקום גבולי מאד מאד לגבי עתידי המקצועי... וזהו, אני מבואסת, ומרגישה ששום דבר לא הולך כמו שאני רוצה, הכל מתחרבש... אשמח לעדודכן בנות.... אני אכולת ייאוש ובאסה..
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם קבלי

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• ממוש חיבוק ענקי

• קבלי חיבוק אם את מרגישה שאת יכולה להוציא ציון טוב יותר יש אפשרות לגשת שוב??
    בכל מקרה תמיד יש תקופות שנראה שכלום לט הולך כמו שרוצים...בדרך כלל הכל מסתדר על הצד הטוב ביותר!
  • בעיניי הצלחה תמיד היתה משהו יחסי וכל מי שהוא מצוין תמיד יחשוב שהציון שלו הוא גרוע וניתן לשפרו גם אם בעיני אחרים זה ציון הכי טוב....
    תמשיכי להיות מצוינת

• בעיקרון זה מבחן שדי קובע את הקבלה לתואר שני (זה נקרא מתא"ם, בטח מישהי מכן מכירה..), יש אותו רק פעם בשנה והוא עולה ה מ ו ן!!!! (עם ההכנה מדובר בסביבות ה-4000 ש"ח..) אז זה ממש מבאס.. במיוחד שבסימולציות היו לי ציונים ממש גבוהים, ודי חשבתי שזה מאחוריי.. אבל אחרי לילה וקצת דמעות, אני מקווה שיהיה בסדר (זה ציון שאני יכולה להתקבל איתו, אבל הסיכויים לא גבוהים..) ואם לא יהיה בסדר השנה, יהיה בסדר שנה הבאה... ואם לא, נעשה הסבה לניקוי רחובות
  • ממוש את תתני לזה להפיל אותך, תהיי גאה בעצמך על הדרך ותאמיני שהכל לטובה! אני בטוחה שהכל יסתדר:) נשיקות

• תודה בנות! אתן מקסימות!!!
  • תמרוש, ככה זה תמיד. לומדים קשה ובזמן האמת יש איזה פיקשושון שעושה חיים קשים. מניסיון אומר לך ששום דבר לא סופי, ואם קיבלת ציון גבולי אני בטוחה שיעבירו אותך. ככה זה תמיד לגבי כולם. אם יש לך המלצות שיכולות לתת לך בוסט זה הזמן להשתמש בהן.
    קשה לי מאד להאמין שהם יתעקשו איתך בקטנות. אבל אם כן, בבוא העת יימצא פיתרון.

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה