בוקר טוב בנות שאלה על חילוק המשקל של העובר והאם - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי חברות! כרגע אני נמצאת בשבוע 22 עליתי עד כה 2 קילו איך אני מחלקת את זה? רשום שהעובר שוקל כרגע בסביבות החצי קילו ומה עם הקילו וחצי הנוסיפים?זה מה שאני העלתי??
14 תגובות
עמוד 1
אל תשכחי את המים והשליה שכמו שהבנתי שוקלת כמו התינוק... אם כך לא העלת כמעט במשקל אם בכלל
הא ככל שהעובר גודל השיליה והמים ביחד שוויה למשקלו?
תכף אמא :) אני גם ראיתי את זה אבל זה לא ממש עוזר לי כזה בסוף ההריון אני רוצה לדעת מה קורה עכשיו כי אני רוצה לשמור על המשקל שאני לא יעלה אני עצמי(חוץ מהעבור וכל השאר)יותר מ 3-4 קילו
כל ההריון את צריכה לעלות בין 10-15 קילו - זה הנורמה
זה מתחלק להכל חוץ מהעובר :)
יעני אם אני עולה את הנורמה אין לי ממש "עבודה" אחרי הלידה...
סורי מאמי אבל זה לא מדוייק זה לא קשור אחד לשני כאילו את יורדת הרבה ישר אחרי הלידה אל תשכחי שזה גם בטן להוריד...... שהעלית בהריון , תלוי כמה את אוכלת
שיהיה בהצלחה בכל אופן
איזה אוכלת סרטים אני נמאס לי
חחחחח אני גם הייתי כככה בהריוןןןןןןן
כשתחזיקי את האוצר שלך בידיים לא תחשבי על בכלל
כולן שוכחות גם את הנוזלים בפנים ובגוף שהוא אינה שומן טהור!!!! נכון כולן בתשיעי עם פנים של דובי חמודי?? זה לא כי הן השמינו שם זה כי נוזלים הצטברו. אז זה כן תורם למראה המלא זה כן שוקל אבל זה לא השומן המפחיד וזה למשל יורד לבד או יותר נכון נספג לבד. את עכשיו רזה תצאי מהראש השמן. שתיים שלוש ברוב המקרים זה כאלה שיש להן עודף משקל. בנוסף מה שנשאר על הבטן זה מלא עור שפעם היה מלא במשהו היום ריק . זה תורם למראה. אין מצב את במצבך מסתפקת בזה כי העובר הדם המים השיליה המי שפיר זה שלוש קילו העובר שוקל יותר! לבד! וחלב בציצי? וריקמת ציצי? ועור של הבטן... כן מעלים מסת שומן כן נוצרים מאגרים דווקא! למה? כי תקראי הודעות פה בפורום של יולדות טריות אין להן זמן להשתין אז לאכול ??? ושם זה מתבזבז. את לא צריכה לפחד מלהעלות משקל בהריון(בטווח הסביר), את צריכה לפחד לא להקשיב ולא להיסחף אחרי מיתוסים ודברים לא נכונים שהרבה נכנסות לשם אחרי הלידה. הדברים הם בדרך כלל דברים שקריים שאומרים למניקות. כמו שצריך להכנס לסטייקיה לפני כל הנקה. שבהנקה את צריכה לזלול יותר בשביל החלב ואם את לא גומרת את מקדונלדס לא יצא חלב. זה מה שהורס. ועוד התופעה המאוד מעניינת לי שניהנה משעמם בחופשת לידה. יענו מה עם לישון? חחח טוב בקיצור מה עושה בן אדם עם ראש שמן כשמשעמם לו? מחליט שאוכל זה מעניין. הקיצר אם את מניקה, את אוכלת רגיל שלוש ארוחות חמות ביום ארוחת ביניים תפוח אני יודעת איך זה שמה בתפריט... מה שמשתנה זה המון לישון והמון לשתות. אם עושים את זה אז כמו שאמרת: אין עבודה. אגב נזכרתי לעלות עגלה וילד בנפרד לקומה שתיים זה אחלה פעילות גופנית ( לא ישר אחרי לידה כמובן)
הבהרות:"ראש שמן" מושג שמבטא פסיכולוגיה של בעלי עודף משקל, מה שגרם להם להגיע לשם. לא מושג שלי. מושג של מנחת דיאטות מפורסמת. הנתונים לגבי מידע שמקבלות יולדות ואו למה הן משמינות נאספו ברחבי האינטרנט ואין האמור לעיל מתייחס לפורום יולדת. יש עוד פורטלי הריון פורומים ומאמרים אישים. אלא אם צוין אחרת. אין בתגובה זו רצון לפגוע ואו להקניט. ט.ל.ח
חחחחחחחחח מיצייי טוב שנזכרת ב 2 קומות עכשיו כשאני חושבת על זה את צודקת אני לא מצדיקה את קו המחשבה שלי אני יכולה גם להגיד על עצמי שאני סתומה זה כל החלץ מסביב שאומרים לי את רזה את רזה אז אני אומרת לעצמי אין מצב שאני רזה תמיד בהריון משמינים וכו אבל תכלס?נשארתי עם אותו גוף בדיוק!!!!רק עם בטן סקסית ויפה יש נשים שעם כל הכבוד יכולות לקנאות בי(בלי להשוויץ) פשוט הפחד הזה של להשתנות(מבחינת המראה והמשקל)מפחיד אותי מאוד!!כי כבר עברתי סדרה של דיאטות ובתכלס בחיים לא הייתי שמנה הייתי מלאה ולפני ההריון הייתי תת משקל בוא נגיד..אין זה הפחד הזה בנוסף ההורמונים של ההריון וזה מה שיצא..
את לא צריכה להתנצל נשמה:) אני חושבת שרוב הנשים עוברות את הפחד הזה באישזהוא שלב של ההריון אני מאוד פחדתי מאיך שאני אראה אחרי
בייחוד שיש לי גם סימני מתיחה מכובדים מאוד!!!
סימני מתיחה...גם על זה אני אוכלת סרטים..אבל אני שותה הרבה בשביל זה ומנסה לשים קרמים כדי שהעור יהיה גמיש..ככה הבנתי שצריך לעשות עכשיו התחלתי לאכול ירקות(כמו שראית הכנתי מרק עדשים