היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איורים מדהימים!!! שיהיה לך הרבה הצלחה!!! נשמח לקנות את הספר כשהוא יצא!!! (אבל רק אם תיהיה מבצע של ארבע במאה
איזה יופי
נראה מקסים ומיוחד .. איזה איורים יפים מזכירים את הסגנון שאנחו היינו ילדים
גם אני רוצה לראות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
תודה אהובות שלי,
מה אתן אומרות על שם הספר?
אדווה, שם הספר מדהים! מדהיםםםםםם! האיורים הורססססים!
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
היתה עוד תמונה.. תודה רבה מאמי, על הכל
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
יאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!! חייבת להגיב שוב!!!!!!! אדוו'ש! זה יפהיפה!!!! משגע!!!! מקסים!!!! איזה יופייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!! גם אני מחכה בקוצר רוח ללכת ולקנות אותו כבר!!!!!! תצליחי בובה!!!!!!
מקסים
מצפה לקנות אותו ברגע שייצא *
תודה אהובות, במיוחד על כמות הפרגונים בפייסבוק, זה עושה המון, לנשיקסם ולי ברמה האישית.
אני מעריכה אתכן מאוד
וואו מאמי זה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
בהצלחה
בהצלחה
תודה רבה רבה רבה!
נראה מקסים !!!!!!!!
תודה רבה.. אז מי עדיין לא לייקקה..? אשמח לקבל את הפרגון שלכן, זה בדיוק הזמן :-) תודה
כמה את !! פשוט את !!!! איורים מהממים השם מהמם תגידי לי מתי הספר יוצא שנקנה אותו...! המוני הצלחה אוהבת.
אתמול חשבתי עלייך ועל הספר שלךוכמה אני זקוקה לו... בפעם הראשונה שממש כעסתי על יותם וממש התאכזבתי מההתנהגות שלו