בוקר טוב בנות צריכה את עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות יקרות אז אחרי בדיקת זרע שנעשתה בפעם השניה נאמר לנו שהזרע ממש חלש ושאנחנו צריכים לפנות דחוף לאורולוג נתנו לבעלי כדורים מולטי ויטמין מקווה שיעזור לנו בהקדם רציתי לדעת אם מישהי מכן מכירה/ממליצה על אורולוג שעובד בכללית ?

תודה והמשך יום טוב
    בשורות טובות לכולנו (אמן)
6 תגובות
עמוד 1
  • מצטערת לא מכירה ממי, מה זה אומר זרע חלש? ומה עליכם לעשות מלבד האורולוג?

• יש את מאג'ר אני יודעת שהוא מספר אחד בפריון הגבר אנסה להשיג טלפון ...
    בהצלחה...
  • גם אצל בעלי אובחן זה חלש
    היינו אצל אורולוג שלא עזר לנו יותר מידי .. לא חידש לנו .. לא הייתי מרוצה ממנו ולכן אני קובעת טור לאורולוג בכיר באופן פרטי
    גם בעלי שתה מולי ויטמין פחות מחודש הכדורים עשו לו פריחה בידיים והוא הפסיק אותם..
    מעבר לזה כדי לך לבקש מהרופא הפנייה לעוד בדיקות עבור בעלך
    כמו בדיקות דם להורמונים
    ואולטרסאונד אשכים.

בהצלחה

• תודה רבה בנות אתן מקסימות אני יבקש באמת הפניה
    מורן איך אתם מטופלים עכשיו? הזרעה? הפריה?
  • כרגע אנחנו חודשיים בהפסקה החודש הזה כלום לא עושים חודש הבא לי יש צילום רחם בחודש הקודם עשינו הזרעה שלא הצליחה
    ולאחר ההשבחה איכות הזרע לדברי הרופא הייתה מעולה פלוס ! כול הפרמטרים היו ממש טובים!
    אבל עדיין ההזרעה לא הצליחה אני כרגע מטופלת עם כדורים לאזן הורמון כלשהו בגוף שלי .. שכנראה מפריע לביציות להגיע לבשלות טובה לביוץ ...

אני מציעה לך לעשות את כול הבדיקות לבעלך !
    שתדעו למה האיכות זרע לא טובה .. בעלי היקר עשה את כול הבדיקות ובאמת בus גילו אצלו ווריקוצלה.. בגלל זה אני ממשיכה לבדוק עם אורולוגים ולהיתייעץ איך כדי לטפל .

• היי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה