האם אני סתם נפגעת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי חברה שעוד לפני שהתחתנו היינו חברות מאוד מאוד טובות
    שהיא התחתנה הקשר קצת נותק התחרקנו קצת.. לפני החתונה שלי התקרבנו בחזרנו וחידשנו את הקשר.
    היום היא נשואה עם 3 ילדים ואני מדברת איתה כמעט כל יום ומתכתבות בהודעות הרבה sms..
    היא דתייה , 6 שנים היא הייתה הולכת עם מטפחת ולפני שבוע היא החליטה להוריד והיא שיתפה אותי שהיא לא שלמה עם עצמה 100 אחוז ושהיא מעדיפה להוריד מטפחת.
    היא דתייה שומרת שבת הולכת צנוע עם חצאיות ארוכות וכו'..
    לאחרונה אני מרגישה שהיא מאוד מסתורית בכל מה שקשור אליי.
    אני מספרת לה הכל מהכל משתפת אותה מתייעצת איתה..
    לפני כמה זמן היא התחילה לעבוד ואני לא ידעתי היא לא אמרה לי כלום התקשרתי אליה לפלאפון והיא ענתנה לי אמרה שהיא תחזור אליי יותר מאוחר ולא חזרה שלחתי לה sms היא לא ענתה אחרי כמה שעות התקשרתי אליה הביתה ובעלה ענה אמר לי שהיא בעבודה אז שאלתי אותו איזה עבודה הוא אומר לי היא כבר חודש עובדת
5 תגובות
עמוד 1
  • עם היא חשובה לך תדברי איתה הכי פתוח תגידי לה שבעלה אמר לך שהיא עובדת וזה פגעה בך שהיא מסתירה ממך דברים ולא מספרת וכל הזמן מתחמקת

עם היא לא חשובה לך פשוט תנפנפי אותה - את חברה שלה מה הקטע לא לספר מה יש לך צרות עין עליה שהיא ככה פוחדת ומסתירה ממך?

• אולי זה לא רק איתך... אולי היא בוחנת דברים לעצמה לפני ״ שתפרסם״..
    בכל מקרה לדעתי כמו שיסמין כתבה אם היא חשובה לך דברי איתה.. תגידי לה שאת מרגישה שאתן מתרחקות והיא מתחמקת ממך..

• אם חשוב לך הקשר איתה דברי איתה..
    יכול להיות שהיא לא רוצה סתם לבסס אולי זה סתם ניסיוני או משהו..
    ויכול להיות שבגלל שאת לא עובדת היא לא רוצה לזרות לך מלח על הפצעים עם העבודה שהיא מצאה והיא לא יודעת איך לומר לך

בקיצור דברי איתה אל תפגעי סתם לפני שאת מבינה את כל התמונה
  • אני חושבת שאת צריכה להבין את הרמז...
    לפעמים אנשים מתרחקים וזה לא תמיד קשור אלינו..
    יכול להיות שעובר עליה משהו, ויכול להיות משהו אחר...
    אני חושבת באופן כללי צריך להיות קליל בנוגע למערכות יחסים עם אנשים אחרים
    ובייחוד עם כאלה שיש להם משפחה או סגנון חיים אחר
    אם היא תרצה להתקרב ולספר לך, היא תעשה את זה
    כרגע אני חושבת שצריך לתת לה ספייס ולתת לה לעשות את הצעד הבא.
    שחררי ואל תיפגעי נשמה...
    זה לא תמיד קשור אלינו

• קצת תמוה העניין למען האמת, אם היא חברה טובה מוזר שהיא בוחרת להסתיר את העובדה שהיא עובדת
    מצד שני אולי היא לא בטוחה במקום העבודה או שיש לה סיבות אחרות להסתיר
    אני דווקא כן הייתי מתעמתת איתה על זה, תנסי להתקשר אליה שוב פעם הביתה ולשאול איפה היא
    ואחרי שתדברי איתה להבא תגידי לה שבעלה אמר לך שהיא בעבודה ותשאלי אותה למה היא מסתירה ממך את זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה