emily22 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני מפורום תמיכה
8 תגובות
עמוד 1
  • היי, טניה. נעים מאוד

• ובשביל ויטמינים אין צורך במרשם בד״כ, לפעמים זה פשוט יוצא יותר זול

• היי אמילי תודה על התגובה
  • היי, אני יכולה לומר לך שאם אין לך חוסרים לא כדאי לקחת סתם, זה לא מועיל ואף יכול להזיק, אם תלכי לבית טבע ימכרו לך שם המון דברים בטענה שזה מעולה עבורך כי המטרה שלהם זה למכור. אני אישית לוקחת פרהנטל שזה קומפלקס להריון שהיום נהוג לקחת גם לפני לתמיכה. לא הייתי ממליצה לך לקנות תוספים דרך הקופה, הם יותר זולים אבל הרבה פחות איכותיים מכיוון שהם סינטטים ( מחקים את פעולת הגוף) בניגוד לתוספים טבעיים. מקווה שזה עזר - בהצלחהhttp://genosar.com/apage/20110.php צירפתי לך לינק למישהו מדהים שאני עובדת איתו. אני יכולה גם לייעץ לך אם את מעוניינת, פני אליי בפרטי

• גם לי אין חוסרים, יסמין ^_^ לרוב הנשים אין חוסר בחומצה פולית ועדיין לוקחות אותו.
    ויטמין בי גם מסייע בספיגת הברזל בגוף וגם הויטמען סי, שחוץ מהפעולה הזאת תומך גם במערכת החיסונית בייחוד בחורף.
    היה לי טיפטיפונת חוסר בסידן, בגלל זה הויטמין די והסידן.
    הקומפלקס לא מתאים לכולם מכיוון שמכיל גם מינרלים ומתכות שונים..(מגנזיום, אבץ, נחושת וכו׳...) יש אנשים שלא צריכים את זה (כמוני, למשל...) אז אני לוקחת כמה בניפרד. והאמת? מאז שאני לוקחת אני מרגישה הרבה יותר טוב.. ^_^

• אמילי תודה רבה
  • Yasmin lavi.

• שלחתי לך בקשה חברות.. מקווה שלא טעיתי וזאת את
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה