היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אשמח לשמוע חוות דעת על בית החולים הר הצופים בירושלים את אוראלי ילדתי בשערי צדק - והייתי מרוצה אבל בגלל שעברנו דירה והבית חולים שהכי קרוב אלי זה הרהצופים הייתי רוצה לשמוע מה ניראה לכן
7 תגובות
עמוד 1
הי אני ילדתי בהדסה עין כרם והם ממש מעולים
אני חיפאית אין לי מושג אבל חברות שלי שילדו שם אמרו לי שזה אחלה
אני ילדתי שם אני שם פרסונל אז קיבלתי יחס VIP בכל אופן הם בכל מצב מעולים הצוות של חדר יולדות מקסים מקסים והאחיות בתינוקיה מאוד נחמדות ועובדות מאוד קשה!
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
טוב אני יכולה להגיד לך הכככלל על הבית חולים הזה על המילדות ועל הרופאים הייתי שם יותר מחודשיים בשמירת הריון מתוכם 5 פעמים עליתי לחדר לידה והצליחו לדכא את הצירים ככה שאני מכירה טוב טוב את המקום ואת הצוות והם מ ק ס י מ י ם , מ י ו ח ד י ם , ר ג י ש י ם וכל מה שאני יתאר לא יספיק יש להם רמת מקצועיות יוצאת מן הכלל, הם דואגים ואיכפתיים,הרופאים מקסימים המיילדות עוד יותר ובכלל הבית חולים ממש טוב. אז נכון יש שם הרבה ערב** אבל מי מתייחס אליהם בכלל,הם מפרידים במחלקות ואם לא יוצא להם אז לפחות בחדרים,ככה שזה לא הקטע שאמור להדאיג אותך גם את התינוקיה מאוד אהבתי את היחס שלהם לתינוקות ולאימהות..
בקיצור ממליצה בחום,ואין ספק שאני יחזור לשם שוב..בתקווה רק ל48 שעות..
אגב,יסמין אמרת שהבית חולים קרוב אליך לבית,איפה את גרה?! כי גם אני גרה ממש באיזור.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
זה הבית חולים שהכי קרוב לי לבית - אני גרה במצפה יריחו שזה אחרי מעלה אדומים אבל אני מאמינה שאני אהיה אצל אמא שלי שאני אכנס לחודש 9 בעז"ה ואמא שלי גרה בנווה יעקב שזה גם הכי קרוב אליה