היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האמת 5.. אנחנו 5 אחים וזה מדהים! אבל במציאות אני לא רואה את זה קורה ... אז בינתיים מחכים לראשון ונראה איך נתקדם
כמה שיותר! 555
אני רוצה 3
3 עם אופציה ל4 למרות ש4 זה מסבך את העיניינים... החלפת רכב, בית גדול יותר וכו..
כמה שיותר ב״ה
4 בהחלט עושה לנו טוב, בהתחלה אפילו הייתה אופציה ל5 , אבל נסגור את הבסטה עם הרביעי
כמה שיותר לא מתכוונת למנוע בשנים הקרובות
נראה לי 3
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
3
אני מצידי מסתפקת באחד.. בעלי לעומת זאת מאוד רוצה הרבה.. אז נתפשר על 2
בתיאוריה 5 לא נראה לי שזה מתאים למציאות של היום.. כנראה שנסתפק ב3
ב"ה 3
אני את שלי סיימתי. מספיק לי 2 ובמיוחד אחרי מה שעברתי בהריון האחרון ועוד מכל מני סיבות
כרגע נסתפק בשניים, אולי בעוד כמה שנים עוד אחד
כמה שיותר בע"ה
ריקי
בתיאוריה 3 במעשי רק אלוהים יודע
מבחינתי ללדת עד שתגמרנה הביציות, אך מכיוון שיש את בעלי וגם המגבלות הכלכליות שלנו הייתי רוצה חמישה ילדים (בעלי מסכים לעוד אחד- אחרי שהרביעי יגיע אתחיל במסע שכנועים להיריון נוסף - ילדים זו שמחה!!!
כמה שיותר בע"ה
סוגרת את הבאסטה בניתוח הקרוב עם שני בנים ובת בע"ה
2 או 3
אנחנו רוצים 4 ...
3 אם אופציה ל-4 בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
נראה לי 3 בעלול רוצה יותר מזל שלבעלול אין רחם
4 עם אופציה ל5 אבל זה רק מה שאני אומרת השאלה מה הבעלול ורק אלוקים יודע
אז הרוב כמוני
3-4
הי בנות עםם כמה הייתי מביא הייתי אולי רוצה שלוש לו יותר כי..לו רק היקר לבי גם צריך לתת לכול אחד את הסחות שלו וצומת לב שלו ובטח חינוך שזה הכי קשה..בעזרת ה' הייתי מביא 3 אבל עם אלוהים יתן הוא יודעה למה נתן ובישבי למה
בין 5 ל-10 (5555555) !!!!!!!! אני רצינית. מקווה שיהיה לי כוח כמו שיש לי את הכוח בחלום המתוק להיות אמא להרבה ילדים בריאים,יפים ומטופחים
האמת שאין לי מושג. קודם יבוא הנסיך הקטן שלנו ואז כבר נראה. תלוי במצב כלכלי ובהתמודדות עם הילד הראשון... מה שבטוח- רוצה יותר מאחד
כמה שיותר אבל כפוף למידת היכולת הכלכלית בכל הקשור לדברים הכרחיים לגידול ילדים. אני לא אביא ילד, שלא יהיה לי איך להאכיל אותו או לתת לו את כל מה שהוא צריך (דגש על צריך בניגוד לרוצה).