לחץ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני בשבוע 27, הריון ראשון. כבר מתחילת ההריון היו לי מעט חששות, אני לא צעירה אני בת 36, ורציתי את ההריון כמובן, אך הכל קרה לי נורא מהר: התחתנתי מהר וישר נכנסתי להריון. המעברים הללו לא היו פשוטים. כעת אני לפני הלידה, מתרגשת מאוד ומפחדת: איך אני אתפקד כאמא, מה יהיה שלא אשן, חשש מדיכאון אחרי לידה. אני יודעת שאלו פחדים טבעיים, אבל אני לא ישנה ככ טוב בלילות מתהפכת וזה מאוד לא פשוט.
    אני מנסה להרגיע את עצמי, ואני מאושרת באמת רק מתה מפחד!!!!
    איך נרגעים? תמיכה מכן מאוד תעזור לי לדעת שאני לא לבד בסירה.
    יש לי דיכאון לפני הלידה :)
    תודה לכולכן.
8 תגובות
עמוד 1
  • לחץ טבעי ביותר שיש לכל אחת לדעתי ללא קשר לגיל..
    אני חושבת שאני צעירה מאוד וגם אהיה אמא צעירה איך אתמודד, איך אתפקד כאמא, איך אשלב את התואר, העבודה, הילד והבית ביחד..
    (למרות שאני כרגע בהיריון צייר אך החששות כבר התחילו)
    מה שבטוח תהיי אמא מצוינת
    בהצלחה!
  • זה לחץ מאוד מאוד טבעי לאמא בפעם הראשונה. אף אחת לא נולדת להיות אמא, גם לי זה היה, אני יכולה להרגיע אותך שהפחד הזה נחלש ועובר ובלידה השניה הכל ילך לך סבבה (אפילו אפשר לוותר על התקופת הכנה הזו של ה 9 חודשים וישר לקבל את הבייבי חחחחח)

את לגמרי לא לבד. אם תרצי אשמח לשוחח איתך פה או בפייס או איפה שתרצי

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• קודם כל חיבוק
  • ואוו, אני פשוט בדיוק מרגישה כמוך .
    אני בת 31 אחרי שתי הפלות ונסיונות של שנתיים להרות ועכשיו שאני ברוך השם בהריון שבוע 33, גם אז יש חששות אין סופיים איך אוכל לחלק את הזמן שלי ולהיות אחראית 24 שעות על תינוקת (שתהיה בריאה) ולמרות שיש לי עזרה.
    כנראה החששות זו תופעה שכיחה במיוחד בהריון ראשון אל תרגישי לבד את ממש לא לבד אני מרגישה בדיוק כמוך מילה במילה.
  • את ממש לא לבד .. נראה לי שרוב ההריוניות בהריון ראשון מרגישות כמוך - כולל אותי..
    אני מתנחמת הרבה פעמים בכך שזה משהו טבעי הריון.. לידה.. ילדים ולכן כנראה שיהיו דברים שיבואו עם הלידה

• לפני הכל
  • כמו שאמרו הבנות החששות הם טבעיים ונורמלים לחלוטין..
    יש כאלה שקריאה על המתכונן להגיע מסייעת להפחית חרדה
    או לדבר ולפרוק
    ובכל מקרה תזכרי שאת בסדר וזה טבעי
    ואף אחת לא נולדה עם הוראות לאמהות לידה והריון
    ולכן אט אט כמו שרשמו נהיים הדברים יותר קלים ....
    בהצלחה אנו פה
  • אני יכולה לספר לך עליי...
    בהריון הראשון שלי הייתי בשוק כל ההריון!
    לא הבנתי מי נגד מי, לא קראתי כלום ולכן גם לא נחשפתי לכל מיני חששות של מהלך ההריון.
    לא עיכלתי את העובדה שאהיה אמא...
    כל פעם שהייתי באה לרופא נשים הייתי מופתעת מההתקדמות המהירה.
    אחרי הלידה עדיין הייתי בהלם, אבל הייתי כבר מאוהבת אבל בעיקר סקרנית.
    כל הזמן רציתי להיות איתה... וככה נכנסים לזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה