אחרי שאיבה מחכה להחזרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות :) קודם כל רציתי להודות לכן על התמיכה וההיענות!!! זה ממש מרגיע!!! זה היה הניתוח\הרדמה \חוייה ראשונה בבית חולים בחיי...
    אז זהו עברתי את השאיבה בהצלחה!!!(אתמול) זה עבר ממש בסדר וקמתי די מסטולה (בעלי צחק עליי) לקחתי משכחי כאבים לפני אז היה ממש בסדר והופתעתי ממש לטובה מאסותא! חדר פרטי טלוויזיה, אינטרנט (לא שהשתמשתי כי כמו שכתבתי הייתי ממש מסטולה ורק רציתי לישון:) ) ואחיות נחמדות . הם היו ממש מקצוענים!
    שאבו לי 5 ביציות והיום התקשרו להגיד שכולם הופרו! יש!!!! מנסה לא להעלות יותר מידי את הציפיות... ביום רביעי החזרה... בנתיים יש קצת כאבים ובטן נפוחה הרופא אמר שזה נורמאלי...??? בבוקר לא היה כמעט כאבים ופתאום התגברו באמצע היום...זה קרה למישהי?
    בהצלחה לכולנו
4 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה .. שמחה לשמוע שכול ביציות הופרו !!!
    יש לפעמים קצת כאבים אבל זה עובר ...
    שיהיה בהצלחה בהחזרה ובע"ה בטא מההמת
  • שיהיה המון בהצלחה ,הלוואי שבעוד 12 יום תתבשרי על בטא חיובית,
    מי יתן וזוהי תהיה החוויה האחרונה שלך באסותא..
    כל מה שאת מתארת לגביי ההרגשה זה אכן טבעי ונורמלי ,אני באופן אישי הייתי שותה ליטרים של מים כי זה משתן והכאבים בשחלות פחות מורגשים ..

בהצלחה
  • בהצלחה מאמוש!!!
    יאללה, שהכל יעבור בשלום! אז מתי את עושה בדיקת דם?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה