היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קיבלתי מחזור ב28/10 ואני מקבלת כל 30-32 יום. [אין לי בעקרון מסודר..אבל זה לא זז יותר מדי לכל כיוון..]
עשיתי היום בדיקת ביוץ [!!] וזה הראה שאני עדיין לא בביוץ..
זה הגיוני? הרי..ראיתי במחשבון שיום שלישי זה היום של הביוץ.. אשמח לתובנות והסברים..
8 תגובות
עמוד 1
ממוש תהיי רגועה, לא אצל כולן הביוץ מופיע בדיוק באמצע החודש, לי לדוגמה יש מחזור של 28-30 יום וכבר קרה שבייצתי ביום ה 19.... תמשיכי לבדוק, בהצלחה!
אל תדאגי אפילו לרגע! אם המחזור שלך הוא כל 30-32 יום את מבייצת סביב היום ה 16 לי דוגמה היה בחודש שנקלטתי מאוד מוזר, המחזור הוא היה כל הזמן 28 יום, אז תמיד הרגשתי כאבי ביוץ ביום ה 15, מה קרה באותו חודש, אני מחכה ומחכה ורק ביום ה 20, 21 הרגשתי, ובאמת ביום ה 28 היה שלילי ורק ביום ה 34 היה חיובי (14 יום אחרי הביוץ) אז תמשיכי לעבוד ואל תפסיקי עד המחזור
מוסיפה על דברי הבנות.. החודש עשיתי בדיקה לבדיקות הביוץ.. הייתי במעקב זקיקים, ככה שידעתי מתי אני בביוץ=מתי יש עליה ב-LH, ובדקתי בבדיקת ביוץ ביתית, והיא לא זיהתה, על אף שעשיתי הכל לפי ההוראות... בקיצור, האמינות שלהן לא משהו.. ממליצה לך בכל אופן לעבוד יום כן יום לא.. בהצלחה!!
את האמת גם אני לא מסתמכת יותר על הערכות האלה... לא תמיד הן אמינות... לפחות אצלי בהצלחה ממי
כבר ענו לך... אני רק יוסיף שבנוסף למקלונים תעקבי אחרי הגוף שלך הפרשות וכו׳ בהצלחה !!!
היי.. מהבוקר יש לי הפרשות צמיגיות בצבע לבן.. ובדקתי עכשיו במשלוח ביוץ ונראה לי שזה עשה 2 כהים.. (הפס שהיה קרוב לmark היה כהה חצי וחצי כהה-בהיר)