היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הגדול שלי במוצאי שבת התחיל להקיא וביום ראשון אשפזו אותו בבית חולים בגלל וירוס ,הצטרפו גם השלשולים. כרגע הוא לא מקיא אבל משלשל ומסרב לשתות ולאכול. בעלי איתו מאז יום ראשון, לא זז מהמיטה שלו ולא יושן כבר יומיים. אני פה בבית עם התינוק שבוכה כל היום בלי סוף ומטמוטטת לי פה לאט לאט. ולאמא שלו ואחותו פשוט לא אכפת, הן גרות 10 דקות מהבית חולים ולא באו אפילו לבקר או להביא אוכל או משהו לפחות . אני שואלת את עצמי..איך אפשר להיות כאלה חסרי לב..הם פשוט ממשיכים בחיים שלהם כרגיל כאילו לא קרה כלום ואני נקרעת פה כי לא יכולה אפילו לבוא לשם. במקום לבוא לבית חולים אז אמא שלו מכינה ארוחות כדי להאכיל את החברה שבאה לבקר אצל אחותו. בשוט לא יאמן כמה אפשר להיות אטומים. רק כשהם צריכים שהוא יסיע אותם לאנשהו אז הם נזכרים שבעלי קיים. שתבינו שחמתי חושבת שהיא בסדר וחס וחלילה להגיד לה שלא. בעלי כבר לא מנסה לדבר איתה כי זה כמו לדבר לעץ. היא חושבת שלה הכי קשה והיא הכי מסכנה וצריך לרחם אליה ..כאילו לאחרים קל. מתקשרת ומתבכיינת כל הזמן בזמן שאנחנו עוברים תקופה כזו קשה
13 תגובות
עמוד 1
רפואה שלמה לנסיך שלך - מה יש לו מה אומרים הרופאים??
אומרים שיש לו וירוס כזה ושלהרבה ילדים יש עכשיו את הוירוס הזה. אומרים שהתאבון יחזור לאט לאט אבל לא ישחררו אותו אם לא יתחיל לשתות ולאכול. אתמול ניתקו אותו מהאינפוזיה כי היה שיפור ועכשיו שוקלים לחבר לו שוב אם הוא יסרב לאכול.הוא לא אוכל מיום שבת ולא מסוגל לעמוד אפילו ונרדם כל הזמן. עכשיו חמתי התקשרה לבעלי ואמרה שתבוא ושאלה מה להביא לו..אבל מה אפשר לקנות בחוץ? צריך להכין אוכל ביתי שהוא אוהב. בעלי גם מטמוטט שם ולא אוכל..מה יהיה ?
שמואל נכנס לגן כששחם היה בן חודש וקרה לו אותו מקרה- הוא הקיא ושלשל במשך עשרה ימים ולא הסכים להכניס כלום לפה כי כנראה פחד להקיא ובגלל שהיה חלש- וא היה ישנוני מאוד וירד שני קילו שעד היום לא העלה אותם. בכל יום קיבלתי הפנייה למיון אבל לא אשפזתי אותו מחשש להידבקויות שם. בקופת חולים הוא קיבל אנפוזיות, השלמתי עם מינרלים וכך יכולתי להיות עם כל הילדים יחד ללא חשד להידבקויות. אם יש לך אפשרות לקבל אנפוזיה במרפאה ליד הבית תעשי זאת- הטיפול במקרים כאלו הוא ניקוי הגוף מכל מזון ובהתחלה גם מנוזלים ואח"כ להוסיף בהדרגה שתייהמתוקה- פטל זה טוב. ומרק עוף- יש שם מלחים שחשובים בזמנים של שלשולים והקאות והכול כאמור בכמויות קטנות. תטפלי בילד בבית וכך לא תצטרכי טובות מאחרים. רפואה שלמה!!!
אם את גרה באיזור חולון את מוזמנת להשאיר אצלי את הקטן למספר שעות בין השעות שמונה לארבע (כששמואל בגן)- הוא יהנה עם שחם וגליה.
שירגיש טוב גם אני מאזור חולון אם את צריכה עזרה בכייף וחמתך אל תתיחסי למרות שזה קשה
ככ מבינה אותך זה באמת לא קל, אבל תהיי חזקה רפואה שלמה והחלמה מהירה!
החלמה מהירה לנסיך [/center]
תודה בנות
הלוואי שישחררו אותו לבית היום
הוא כבר בבית הרי יום אחרי שחזר התחילו הקסאמים אלינו ובעלי מיום שבת בבוקר שם בצו 8. אני כבר מחכה שבעלי יחזור ושנחזור לשיגרה. הנה גיסתי הייתה איתי אתמול וישנה אצלנו כדי שלא יהיה לי מפחיד ורצנו ביחד למקלט עם הילדים