כאבי ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, לפי החישובים שלי באתר וכן גם על פי המלצה של הבנות כאן, יום הביוץ שלי היה אמור להיות ביום ראשון ושהימים הפוריים שלי הינם מיום רביעי, ואכן מיום רביעי חשתי בכאבים בחזה וקצת בבטן (הגוף שלי זה כמו שעון שווצרי), אני רק מציינת כי הכאבים האלה ממש נסבלים וגם לא כל היום, אבל מיום רביעי ועד היום יש לי כאבים ומאתמול נהיה לי כאבים ממש בערב, וגם היום יש לי כאבים שהולכים ובאים. מה קורה עם הביוץ הזה מתי הוא הגיע ? האם רק ביום שני? או היום? האם יכול להיות שהוא איחר ? כי יום ראשון כמעט ולא היה שום כאבים ואתמול והיום יש הרבה יותר כאבים שנשארים יותר זמן גם. האם היה לכן גם את זה?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה.

הגוף אף פעם לא יהיה שעון שוויצרי.. ותמיד יכולות להיות חריגות, והן נורמטיביות לחלוטין.. זה גם הגיוני שיהיה זמנים עם יותר כאב וזמנים עם פחות, ויכול גם להיות שחלק מהכאבים לא קשורים לביוץ.. אם הביוץ היום (נשמע הגיוני לפי מה שאת מתארת) מדובר בסך הכל באיחור של יומיים, אבל חשוב שתמשיכו יום כן יום לא, עד שתהיו בטוחים שאתם אחריו.. מאחלת לך ביוץ אחרון לתשעת החודשים הקרובים!
  • כן אני מאוד מקווה שהוא יהיה האחרון.. אעדכן בהמשך
  • במהלך הסופש עבדתי כל יום.. ואתמול עבדתי גם..:-) ממליצה לעבוד גם היום?
  • כן אני מאוד מקווה שהוא יהיה האחרון.. אעדכן בהמשך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה