שרון זה גזים... תרגעי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לנשום עמוק... לשנן לעצמך:
    זה יעבור... עוד מעט זה יעבור... תרגעי... לנשום... לנשום... לנשום לאט... הוא סובל... כואבת לו הבטן... ממש בקרוב זה יעבור... עוד מעט... תרגעי...

אני אחרי 2 לילות ללא שינה, הידיים שלי נושרות ממקומן (הוא נרגע קצת בידיים), העיניים פתוחות עם גפרורים, כל מה שהראש יכול לחשוב עליו זה: "ווואאאאהההההההההההההההההההה, ווווואאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההה, ווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!" בווליום משתנה של אזעקת אמת עולה ויורדת... (תושבי הדרום?... הזדהות עמוקה!
22 תגובות
עמוד 1

• גרפווטר ושות' עזרתם העיקרית היא בכמויות הסוכר שיש בהם שמקלות על הכאב, סתם לידיעה....
    נסי להתארגן על כדור פיזיו, עושה עבודה מעולה, על חיתול טטרה מניחים על הבטן ו"מקפיצים" את גילי....

• אנחנו אומנם עברנו את תקופת הגזים... אבל גם אנחנו כבר כמה לילות ללא שינה...
    אחד מעיר את השני ויש לי מסיבה....
    איך הם לא עייפים במהלך היום בגן?! הם לא ישנים חצי לילה....

תחזיקי מעמד יקירה
  • הא, שכחתי - לתת לי' לשים אותו על אמת היד שהוא יסתובב איתו למטה המשך איזה שעה כדי לאפשר לך לישון זה פיתרון מעולה!!!!!!!!!!!

• שרוני...סימיקול
    כדור פיזיו
    עיסוי בבטן אחרי המקלחת

• פעם אחות של טיפת חלב המליצה לי לדלל ממש במעט מים את התמ"ל (אם את משתמשת)

לחמם את הבטן... לשים כמו חיתול בד נוסף מקופל על איזור הבטן זה אמור להקל...

דווקא אומרים שגרפוואר לא מומלץ...
    (אני גם השתמשתי בעבר, עוד לפני שיצאה ההמלצה לא להשתמש)...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• איזה סיוט!!!!!!!!! גם עידו סבל נורא מגזים!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מה שמילנה אמרה
    לנו עזר מסא'ז בבטן, נמר על העץ
    אמבטיות פושרות במהלך היום, על הידיים
    והרבה חום אהבה וסבלנות

ובשביל אמא, החלפת משמרות עם אבא
    מקלחת חמה קרם גוף ולישון
  • ווואיייי שרוני איזה סיוט
  • אה עוד משהו
    פעם אחת שממש כאב לו פשוט קילחתי אותו עם מים חמימים על הבטן
    ממש הרגיע
    ועוד משהו - לנו הרופא המליץ לתת סימיקול 0.6 בצהריים (ולא לפני כל ארוחה)
    ומאז יש שיפור מסוים...

• שיטת המומיה מעולה!!!
    תעטפי אותו טוב כמו מומיה עם חיתול בד- עיטוף הדוק שמצמיד את הידיים לצידי הגוף. שגם הראש יהיה עטוף. אם האוזניים שלהם מכוסות זה מאוד מרגיע.
    ואם הידיים לא מתנופפות מעל הפנים זה גם עוזר.
    אני מבטיחה שינה טובה פשוט נסי את העניין!

[

[
    [
  • אויייייששש.... כמה שאני מבינה אותך
  • אוי

• אוי בנות, תודה!!!! איזה מקסימות אתן...
  • האמת שבימים האחרונים, בייחוד היום, היא רצתה הרבה בידיים והתעוררה כמה פעמים, בהחלט מעייף.....אבל אני כבר מתורגלת, קטן עליי, מי ישן בכלל? כבר חמש שנים לא היתה לי שינהטובה, כבר זה עובר מעליי

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • איזה כיף שיש לך את מיכל!!! מקווה שהיא עוזרת בשימחה ובכיף
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • שרוני אין מה לדעת- קחי חיתול בד עטפי את הראש והאוזניים.
    קחי עוד חיתול ועטפי את הידיים והבטן.
    העיטוף נותן תחושה מגוננת וכשמעבירים מהידיים למיטה הוא לא יתעורר כי הוא יישאר עטוף.
    בדוק שינה רצופה של כמה שעות!

[

[
    [
  • וואי, זהר, תודה על ההסבר הפשוט!
  • היא מעדיפה את הציצי. גם אחרי בקבוק - היא רוצה ציצי ולא מוותרת

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • חחח אורטל...
  • שרון יקרה
    ו... זו הסיבה שרשמתי בשירשור קודם שלא בא לי עוד ילד...!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה