התלבטות לגבי בחירת שם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו שתי בנות ואנו מצפים לבן (שבוע 33).
    בעלי מציע שם שאני לא מתנגדת אליו, אך גם לא מתחברת אליו ב-100%.
    אני מתלבטת אם להסכים, מתוך אהבה לבעלי וכיבוד רצונו.
    למיטב זכרוני השמות של שתי בנותינו היו הצעות שלי עם הסכמה של בעלי.
    לראשונה, למשל התעתי עשרות שמות שאת רובם הוא פסל, הוא הציע בערך 4, ובסוף הסכמנו על אחד השמות שאני הצעתי.
    אני נוטה לומר לו שאני מסכימה, ואז עולה בי החשש שלא אתחבר לשם.
    מה דעתכן?
4 תגובות
עמוד 1
  • תראי אם בבנות את הצעת והוא הסכים אני ההיתי הולכת לקראתו ונוטה להסכים אך להשאיר פתוח..
    אני חשבתי על כמה אופציות וכשהילדה נולדה כלום לא התחבר לי ובסוף בחרנו שם יפה אחר..
    אז תסבירי לו שאין בעיה שיחשוב על עוד כמה וגם את תעשו שוב סקר.. ותחכו בעה לרגע האמת בעיני כמובן
    בהצלחה ובידיים מלאות
  • גם לי היה חשש כלשהו שלא אתחבר לשם שמואל- ואפילו קראתו לו שמוליק כי עם השם הזה יותר התחברתי. כשהוא נולד הבנתי שהשם שמואל זה השם המתאים בעבורו ומיד ביקשנו מכולם לקרוא לו שמואל ולא שמוליק.
    אם בעלך הסכים עם שני שמות שלך בילדים הגדולים- את חייבת לכבד אותו עם השם שבחר והאמיני לי שכשהשם שנבחר יינתן לבנך את הכי תתחברי אליו.
    בהצלחה.

• תראי, הייתי באותה בעיה. כל שם שאני ממש ממש אהבתי בעלי היה אדיש אליו וכל שם שהוא אהב אני הייתי אדישה אליו. פתאום בשבוע שעבר העלינו שם שכבר העלינו בעבר ושללנו מכל מיני סיבות ופתאום הוא נשמע מושלם!!!!!

הכל עוד יכול להשתנות, חכו, עוד יש זמן
  • חכו שהילד יוולד, תסתכלו עליו, תנסו את השמות ותחליטו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה