טעימות- אשמח לעצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    ברצוני לברר עם איזה טעימות צריך להתחיל, כמה כדאי לתת בהתחלה ותוך כמה זמן להגדיל את המינון ?
    תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • אני התחלתי מירקות. נראה לי שכך עדיף כדי שלא יתרגלו לטעם המתוק של הפירות ואז יסרבו לאכול ירקות...
    התחלתי מתפו"א וגזר. נותת יומיים, כל פעם כמה כפיות בודדות. עדיף לתת בין הארוחות ולא כשממש רעבים כי אז אין להם סבלנות לטעום...
    אחרי יומיים הוספתי קישוא. גם נתתי במשך יומיים כמה כפיות.
    אחרי עוד יומיים הוספתי בצל ואז הוא כבר אכל קצת יותר מכמה כפיות בודדות...
    בקיצור- כל יומיים מוסיפה ירק וזורמת עם התינוק. אם הוא לא רוצה יותר אחרי 2 כפיות, לא ללחוץ! כדי שלא יפתח אנטי.
    אני עשיתי לעידו הפסקה של שבוע וחצי... התחלתי טעימות, ראיתי שהוא לא זורם וצורח, אז הפסקתי. אחרי שבוע וחצי חזרתי לתת לו והוא זרם יותר.
    אחרי שנתת את כל הירקות (לאט לאט זה יהפוך למנה) אפשר להתחיל עם פירות באותו אופן.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • בטיפת חלב פשוט אומרים לתת ישר הכל, פירות וירקות ולי זה לא נראה הגיוני.
    תודה על ההסבר המעמיק.
  • ממליצה לך לקנות את הספר טעמים ראשונים
    אני גם עם ילד מספר שלוש נעזרת בו!
    אחלה ספר

בכל מקרה אני התחלתי עם ירקות: גזר, קישוא, בטטה, תפו"א, עגבניה, דלעת, אבוקדו.
    ואחרי שבועיים של ירקות הוספתי גם פירות: בננה, תפוח, אגס, תפוז, קלמנטינה
    [
  • אומרים להתחיל קודם מירקות, אלו פחות טימים, ואח"כ לעבור לפירות.

אני נתתי כל פעם כפית של משהו אחר (בעיקר בצהריים) בשביל לראות שאין אלרגיה והתינוקת אוהבת. אח"כ הוספתי פירות, בנפרד כל פרי כמה כפיות. אם הוא אוהב - אפשר לרסק גם חלבה ופתי בר בפנים - שיהיה להם טעים ומעניין. איזה כייף זה לראות את הפרצופיםם שלהם שהם מגלים טעמים ראשונים

[email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה