מנהלות שימו לב, יום הפירסומות בפורום הגיע:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתאום הקפיצו כאן הודעות ישנות עם פרסומות ואפילו פתחו אחת עם פירסומת!!!
    חבל שההודעות של הבנות כאן יעלמו בגלל שהפורום נהיה פתוח לפירסומות, גם ככה הפורום רדום
4 תגובות
עמוד 1
  • מה שלא ברור לי, זה האם המפרסמים כל כך מזלזלים באינטליגנציה שלנו? הם חושבים שזה נראה באמת אמין? שמישהו קנה דירה וכל כך מרוצה מהארון או הפרקט או האמבטיה שבדיוק רכשו במקום X שהחליט מתוך טוב לב ודאגה לזולת לחלוק איתנו מידע שימושי זה?
    אותי זה פשוט מעליב.
  • תכלס נראה לי שאף אחת לא מתייחסת או קוראת מה שהם רושמים.
    לי זה מפריע כי זה מקפיץ הודעות ישנות (ואפילו יש בנות שטורחות לכתוב תגובה למרות שזה כבר לא רלוונטי למי שכתב את ההודעה) ובנוסף זה מעלים הודעות רגילות.
  • אבל מה המנהלות אמורות/יכולות לעשות עם זה?

זה אוטומטי, הם מחפשים בגוגול רואים הודעה ישנה פה ומכותבים את דעתם המלומדת עלק. כאלו מטומטמים המפרסמים האלו

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • בס״ד

נכון אתן צודקות פרסומות זה מרגיז
    אבל מצד שני אתן לא חושבות מי יושב מאחורי הפרסומים
    אני בטוחה שהם לא חושבים שבא להם לעצבן את בנות יולדת
    אולי זו איזו אמא או איזה אבא שצריכים לפרנס את המשפחה?
    זה העבודה שלהם הם חושבים על פרנסה לא על איפה הם מפרסמים
    כמו שלא תשפטו אנשי מכירות שצריכים לקדם את המכירות שלהם
    או קופאית שממליצה על מבצעים כי זה בונוס למשכורת מינימום המסכנה הזאת
    או כל דבר אחר שהעבודה דורשת ואולי בעיני החברה נתפס מציק ומעצבן
    קצת חומר למחשבה לא תמיד צריך לקחת הכל בכעס

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה