מאוכזבתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז זהו בנות הרגע חזרתי מהרופאת נשים שלי לפי הבדיקות זרע שיצאו ממש חלש היא ביקשה שנחזור על הבדיקה בעוד שלושה חודשים ואם זה שוב יצא חלש אז נעבור להפריה חוץ גופנית אני ממש עצובה ומיואשת אני חושבת שאפנה לפרופסר פרטי בתקווה שיעזור לנו אני מרגישה שההריון הזה רחוק ממני וזה מעציב אותי יש לי מזל שיש לי את הילדה המקסימה שלי לפחות יש לי אותה.
    אני מתה מפחד לעבור את התהליך הזה של ההפריה הבנתי שזה ממש לא נעים
    מקווה שלא נצטרך את זה
    בנוסף בעלי מקפיד עכשיו על ת**** נכונה ובריאה ולוקח את הכדורים של הויטמינים לפי מה שהרופאה אמר זה לא כל כך משפיע אני מנסה להאחז במשהו שיתן לי הרגשה טובה לא יודעת כבר מה לחשוב אני מבולבלת מאוד נפשית אני מרוסקת אבל כמובן שאני לא מרא אה את זה לבעלי אני מנסה לעודד אותו ואותי אז המקום היחיד שאני באמת יכולה לפרוק בו את התסכול והאכזבה זה פה סורי בנות על החפירה

ואני ישמח אם מישהי תמליץ לי על פרופסור טוב תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה, ראשית אני מצטערת שזה המצב, זה בטח מאד מתסכל... אבל הצד החיובי הוא שיודעים מה הבעיה וכיצד לטפל בה. לדעתי - וזאת רק דעתי, לא הייתי מחכה 3 חודשים, גם אם יהיה שינוי בזרע זה לא אומר שאת צריכה לחכות, הזרע יכול להשתפר גם תוך כדי שאת בטיפולים. מצאי לך רופא שתסמכי עליו ותתחילי בתהליך ( או שתלכי למומחה אחר מטעם הקופה לחוות דעת נוספת). אני לא עברתי הפריות (אני עושה הזרעות) ואכן זה תהליך לא פשוט ממה ששמעתי אבל הוא גם בעל ההצלחות הכי גבוהות. סתם שתדעי לבעלי יש מורפולוגית זרע מעט נמוכה, לא משהו נוראי, וישר שלחו אותנו להזרעה,נתנו לי אופציה לחכות עוד חודש ולבדוק שוב את הזרע ולא רציתי, גם ככה בודקים את הזרע שוב בהשבחה. תתעודדי, זה לא פשוט אבל זה יקרה, ובינתיים תזכרי שזה המצב רק עכשיו, והוא ישתנה כמו כל דבר אחר, פשוט בדרך שונה. קבלי חיבוק ענקי

• נופי יקרה, זרע אפשר לשפר וזה לוקח קצת זמן. כמו שאמרה ג'סי, בינתיים עדיף שתלכי על הזרעות במקביל, ויש סיכויים מאד טובים שזה יתפוס גם בלי שהזרע ישתפר, אבל ממה שהבנתי דרושות מספר הזרעות בתקופת מחזור, תלוי באיכויות הזרע.
    פרופסור מאד ממולץ, בעיני, שייך למאוחדת, פרופסור פרידלר שבח. מאד מאד נחמד, סבלני ואבהי. אני בספק אם הוא ייתן לך להמתין עם מתן הורמונים, אבל מהתרשמותי הוא בעל ניסיון מאד רב, מקצועי ולא מכאיב. לשיקולך ולבחירתך.
    המון בהצלחה

crazy woman!
  • תודה בנות
  • תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה