מעדכנת ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני 13 ימים לאחר הזרעה 3 סבב 4
    עשיתי היום בדיקת בטא שיצאה שוב שלילית לצערי :(
    דווקא החודש אמרתי אני לא נכנסת לפורומים לא חופרת על זה מנסה לא לחשוב על זה.....
    אמרתי זאת הזרעה 3 היו לי גם 3 זקיקים וגם 3 רופאים, כבר אמרתי פעם 3 תינוק...
    אנחנו לא מהלא מוסברים ... הדבר היחיד שחשבתי זה אולי בגלל בלוטת התריס אבל החודש אני גם מאוזנת.....
    אני שוב נשברתי אני לא יודעת מה הלאה ... כל פעם זאת מכה חזקה ללב,
    אני לא מצליחה להבין מה הבעיה למה אני לא נקלטת ????
8 תגובות
עמוד 1
  • יקירה סתם לסטטיסטיקה מחורבנת כל הזרעה יש סיכוי של 25% הצלחה בואי נחזיק אצבעות שבפעם הבאה זה עובד...! מה הפרוטוקול שלך? מי הרופא שלך? מה הייה עם הבלוטה עדכני אותי אשמח לעזור לך
  • הי יובל תודה.
    אני עושה את הטיפול בבלינסון אז כל פעם זה רופא אחר.
    אני בת 28, הכל לכאורה תקין (עשיתי צילום רחם), גם אצל בעל הכל תקין.י
    לקחתי פיוריגון כמה ימים, לפי מה שאני זוכרת 8 ימים, אח"כ אוביטרל ואז הזרעה (אחרי 36 שעות).
    זה הטיפול בשלושת החודשים האחרונים.
    הייתה תת פעילות בבלוטת התריס ובהתחלה חשבתי שאולי בגלל זה אני לא מצליחה. אנחנו מנסים שנה+.
    בכל מקרה חודש שעבר עשיתי בדיקת דם והבלוטה הייתה 2.65 וכבר תקופה ארוכה שהיא בסדר.
    מה שכן בשנה וחצי האחרונות אני סובלת מהכתמות כשבוע לפני המחזור אבל אני לוקחת קרינון בשני הטיפולים האחרונים אז ההכתמות מפסיקות, אבל זה לא באמת עוזר לי להכנס להריון.

• היי

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• קבלי גדול.
    כמו שכבר אמרו לך, ההזרעות אומנם משפרות את הסיכוי אבל הוא בכל מקרה לא גבוה, ויש היום הרבה זוגות שלא מצליחים מסיבות לא ברורות.
    בלוטת התריס משפיעה על הרבה דברים ויכול להיות שעכשיו היא מאוזנת אבל לוקח זמן עד שכל המערכות שהיא משפיעה עלייהן יתאזנו גם.
    מקווה שבקורב מאוד ה- תגיעה אלייך עם הזרעה הבאה או אפילו בלעדיה.
  • אחרי ההשבחה קיבלתם פירוט על מצב הזרע לפני ואחרי? והיה תקין גם לפני?
    שלא ילחיץ אותך העניין של בלוטת התריס שתי חברות שלי נכנסו להריון גם עם זה. אחת אחרי כמה חודשים והשניה אחרי דקה בערך... והמשיכו בכדורים שהביאו להן לזה.
    אין לך בעיה, זה רק עניין של זמן...
  • בנות תודה על התמיכה.
    אני מטופלת בבלינסון כך שאין רופא קבוע לצערי. זה מי שנמצא במשמרת.
    הזרע של בעלי תקין (למרות שבפעם הזאת היה קצת פחות טוב מפעמים קודמות).
    בכל מקרה אני מתחילה טיפול חדש מחר.
    שוב הזרעה, פיוריגון ואוביטרל כמו פעמים קודמות.
    הרופאים אומרים שכדאי לשקול IVF והאמת שאני קצת חוששת ולא התחלתי את ז החודש כי לא הייתי מוכנה נפשית!!!
    מצד שני, בכל הטיפולים עד עכשיו היו את כל התנאים האופטימלים להקלט! וזה לא קרה לצערי. ואני באמת שואלת.. מה יהייה ההבדל בין פעם קודמת לפעם הזאת? כי תמיד יש זקיקים (תודה לאל) והזרע תקין ואפילו בפעם הקודמת היה מצויין.
    אז מה יהייה? אני מקווה שלא אצטרך להגיע ל-IVF. אבל גם אם כן.. מה אתן אומרות?? במידה ולא נצליח גם החודש (הזרעה רביעית) כדאי כבר לעלות דרגה, או שלדעתכן כדאי להמשיך עם ההזרעות?
    מזכירה שאני בת 27.8 והרקע לאי הפריון לא מוסבר.

שוב תודה!
  • היי חמודה, קודם כל אני מאד מבינה את התסכול והאכזבה, רק שלשאול את עצמנו למה לא, לדעתי, מוסיף יותר תיסכול כי אין לזה תשובה...זה ככה עכשיו עד שתהיי בהריון, ואת תהיי - זה בטוח! בנוגע להפריה, אני אישית אחרי הזרעה שלישית ואני חושבת שזה קצת מהיר לעבור כבר להפריה, אפשר לעשות עוד לפחות 2-3 הזרעות לפני, מצד שני אני למדתי מכל התהליך הזה להקשיב רק לקול הפנימי שלי ולסמוך עליו. כמו שהבנת לא עברתי הפריה אבל שמעתי מבנות שכן שהשד לא כזה נורא (ברור שזה לא משאלת חיינו...) אבל באמת שסיפרו לי שזה לא מפחיד כמו שחושבים. מאחלת לך המון הצלחה והרבה שמחה ורוגע בדרך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה