היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אולי אני מגזימה, אבל אני בתחילת ההריון ועדיין לא מרגישה בחילות או רגישות בשדיים. יש סיבה לחשוש? צריך רק לחייך!
11 תגובות
עמוד 1
ממש אין סיבה לחשוש אי בואן של התופעות לא מבשר על תקינות או אי תקינות
גם אני בתחילת הריון. ברוך ה' בלי בחילות ובלי הקאות. רגישות בשדיים כן.. בכל אופן גם אם אין לך תופעות לוואי הכל בסדר ואת צריכה להודות כל יום על כך כי יש בנות שממש סובלות. המשך הריון מהנה ותקין
ממש לא. תהיי רגועה, לחץ מיותר לא טוב לך ולבייבי!!!
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
אני תמיד מקבלת את כל הבחילות וההקאות בסביבות שבוע 6-7, אחרי הדופק אני אומרת איזה כייף לי!!! אין לי בחילות!!! ושבוע אחרי זה, פחחחחחחחח
רותי
אתמול עשיתי בדיקת דם לבטא ויצא לי 26724.5 אבל אני לא רואה בדיקה נוספת להכפלה. האם הרופא שכח?
אני מחכה ל2.12 בשביל בדיקת גניקולוג צריך רק לחייך!
כמה ימים את אחרי איחור ?
עם בטא כזאת את רוצה לראות הכפלה? עם כזה מספר כבר רואים הכל בUS
אני 8 ימים איחור. צריך רק לחייך!
שמעתי מחברות ומכרות שלי שיש מיקרים שאין בכלל בחילות ותופעות כאלה ואחרות במהלך כל ההריון וזה קורה בדרך כלל אצל נשים שכבר חוו הריונות
ממש לא
אין מה לדאוג, כל הריון שונה מקודמו ולא בהכרח מרגישים את אותן התופעות. יש לך בטא טובה מאוד 555 ונראה לי שמכאן זה כבר לרופא לבדיקת אולטרסאונד