רוצה לשמוע את דעתכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה:
    לאחותי יש חברה שהן המון שנים חברות וכל פעם שהן רבות החברה מלכלכת על אחותי ואחרי כמה ימים היא מבקשת ממנה סליחה ואחותי סולחת לה. (לפני שאני התחתנתי אנחנו גם היינו חברות ואחרי שהתחתנתי היינו פעם ב' נפגשות)
    היום ממש היה פיצוץ ביניהן.
    החברה זאת יצא עם מישהו 3 חודשים ונפרדנו וההוא התחיל עם אחותי שאגב מכירה אותו והתחילה להיפגש איתו בסתר מאחורי הגב שלה והביא אותו הביתה (היא בדרך כלל לא מכניסה הביתה בחורים)
    החברה הזאת גילתה על הקשר ביניהם והגיעה לעבודה שלה והתחילה לצעוק להשתולל.. אני אפילו לא מעיזה להגיד מילים מה שהיא אמרה, ממש גועל נפש התנהגות. ההורים שלי לא סובלים את הבחורה וכל היום רבים עם אחותי שתנתק איתה את הקשר אבל אחותי לא רוצה והיא ממש "מפחדת" ממנה..
    אחרי מה שקרה היום אחותי החליפה מס הטלפון וניתקשה את הקשר איתה לגמרי (לפחות זה מה שאני מקווה)
    מקודם החברה הזאת התקשרה אליי ואומרת לי..
    למה את לא סיפרת לי שאחותך יוצאת איתו בידיעה שאת ידעת שאני אוהבת את הבחור, אז עניתי לה לא מתפקידי להתערב בזה ושכן אני אמרתי לאחותי שהוא לא בשבילה,, אז היא אומרת לי רק שתדעי אני לא אלכלך אליה אבל אחותך טיפשה שהיא עושה דברים כאלה ואני לא רוצה לראות אותה יותר בחיים.
    אז עניתי לה בתגובה לפי דעתי הן חייבות להתרחק אחת מהשנייה ושזה רק יעשה להם טוב!
    היא שאלה אותי אם אני הייתי מסוגלת לסלוח על דבר כזה? אז אמרתי לה שאין מצב שבשום פנים ואופן לא- אפילו שהיא אחותי ואני אוהבת אותה לא הייתי סולחת על דבר כזה בחיים..
    עכשיו אני מרגישה לא בנוח כל כך כי היא אחותי ולא הייתי צריכה להגיד דבר כזה אבל אני לא רוצה שהן יהיו חברות כי החברה הזאת באמת עושה לה רע.
    שהיא דיברה איתי היא ממש לכלכה על אחותי כמה שהיא טיפשה ובחורים מנצלים אותה( ברור שזה לא נכון) אבל היא ממש פתחה את הפה שלה בקיצור ממש לכלכה עליה ואמרה לי שהיא מנתקת איתה את הקשר ושהיא לא רוצה לדבר איתה יותר בחיים ואפילו חסמה אותה בפייסבוק.
    אני ממש מרגישה רע שלא כל כך הגנתי עליה אבל אם הייתי מגינה על אחותי והייתי אומרת שא י כן הייתי סולחת אז היא כן הייתה סולחת..
    החברה הזאת לא בשבילה כמה היא השפילה את אחותי גם ליד בחורים ואנשים זה לא יאומן..
    מה אתן הייתן עושות במקומי?

5 תגובות
עמוד 1

• אם אחת החברות שלי הייתה יוצאת עם מישהו שאני יצאתי איתו לא הייתי סולחת.... במיוחד אם זה היה מאחורי הגב שלי ולא תדבר איתי לפני.
    וזה בסדר שזה מה שאמרת לחברה ההיא. נכון זו אחותך ואת אוהבת אותה ואני בטוחה שתתני לה גב מתי שצריך אבל זה לא אומר שכל החלטה/ התנהגות שלה את צריכה לקבל

אני חושבת כמוך אבל חושבת שכדאי שתהיי שקופה עם אחותך בנושא ותספרי לה על השיחה

• קודם כל, לדעתי בתור אחות את אמורה להיות בצד של אחותך,
    אבל......................
    אין מה לעשות ולפעמים המטרה מקדשת את האמצעים ואם מדובר בבחורה כזו מגעילה אז זו באמת מטרה נעלה...

אני מבינה את תחושת החרטה שאת מרגישה כעת שלא גוננת על אחותך ולא גיבית אותה אבל מצד שני היית כנה...
    נראה לי שאני גם הייתי מתנהגת כמוך...
  • האמת לדעתי אין שום סיבה להגן על אחותך במקרה הזה כי היא באמת עשתה מעשה לא יפה
    הן היו חברות באותו הזמן, לא משנה כמה את או ההורים שלך שונאים את החברה.
    לצאת מאחורי הגב של חברה שלך עם בחור שחברה שלך יצאה איתו קודם זה מגעיל
    ומותר לך לחשוב שזה מגעיל ולהודות בזה, אפילו שמדובר באחותך.

לגבי החברה המדוברת, שכל אחת תחיה את חייה איך שהיא בוחרת, אל תתרגשי ממה שהיא אמרה
    ואל תתרגשי מזה שלא גוננת על אחותך כי בינינו לא באמת מגיע לה שיגוננו עליה אפילו שזו משפחה
    מעבר לזה, גם אם הן ישלימו בעתיד זה העניין שלהן ושלהן בלבד, את וההורים שלך יכולים רק להמליץ לה עם מי להתחבר
    והיא זו שתבחר אם להקשיב לכם או לא...

• אני מסכימה איתכן לגמרי זה ממש לא לעניין מה שהיא עשתה..
    וכמובן שאני סיפרתי לאחותי על השיחה..
    אני באמת חושבת שהן לא צריכות להיות חברות כי בינינו מי צריך אויבים עם חברה כזאת..
    כמה השפלות אחותי ספגה ממנה.
    היא אחותי ואני מרגישה רע ועדיין אני מרגישה רע
  • עשית טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה