היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחר בע"ה אני הולכת לביטוח לאומי להקדים את חופשת הלידה לשבוע 35-36
וזה בזמן שיש לי אישור מחלה
15 תגובות
עמוד 1
איזה מגעילים
מאמי אני מקווה שאת לא הולכת לחזור לשם אחרי. מקווה שאחרי הלידה תגידי להם לילה טוב ושיחפשו פראיירים. תמצאי מקום אחר שיעריך בחורה שהיא גם אמא ונותנת לילות וערבים ומשקיעה מעצמה במקום העבודה שלה.
אין מצב שאת חוזרת לשם!!!!!! תקבלי אחרי הלידה את הדמי לידה ותתחפפי משם
הגעת להחלטה נכונה ההתנהגות שלהם ממש מגעילה, הם חסרי הערכה כלפייך כשאת משקיעה ונותנת יותר ממה שאת צריכה תנוחי ותתפנקי לך בבית מגיע לך!
ניצול טהור.
החלטה נכונה מאמי תרגישי טוב
החלטה נכונה - הבריאות שלך ושל הגוזלית הכי חשובים כרגע מזה מתי את חוזרת לעבודה?! את אחרי תאונה וגם בהריון מתקדם תני קצת להתאושש
תרגישי טוב
זה תמיד מצער אותי לשמוע כמה אנשים יכולים להיות אטומים לסבלם של אחרים. באיזו קלות מסתכלים עלינו דרך החור של הגרוש. גם בעבודה, גם בסופר, גם בחברות הסלולר ובעצם איפה לא?
לפחות אנחנו פה לתמוך אחת בשניה
לצערי סוג הפסולת של האנשים האלה אני מכירה באופן אישי!! המנהלת שלי בדיוק אותו הדבר [/center]
אני בעד שתעשי זאת וכמה שיותר מהר בהצלחה יקירתי
בשבוע 34 התחילו לי צירים , הרופא נשים נתן לי אישור מחלה... ככה משכתי שבועיים....עד שבשבוע 36 נולדה מיכל
מאמי גם אני לא עבדתי אף פעם עד סוף חודש תשיעי, את עושה בשכל!