חדשה פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בנות
    קפצתי מהפורום השני מנסים להיכנס להריון
    אחרי שתי בדיקות זרע לא תקינות יצא בודדים וחלשים נאמר לי שהדרך היחידה זה הפריה חוץ גופית יש לי ילדה בת 2.4 והיא באה הכי טבעי שיש
    אני נורא עצובה שאני צריכה לעבור את התהליך הזה אני בת 23 ובחיים לא דמיינתי את עצמי במצב הזה אבל אין מה לעשות הכל מלמעלה...
    רציתי שתדריכו אותי בקצרה אני ממש מתה מפחד מה אני צריכה לעבור?
    זריקות בבטן? הרדמות? פליזזז תעזרו לי
    תודה וסליחה על החפירה
8 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני כבר מטופלת שנה פלוס בIVF ובגדול יכולה להגיד לך שזה לא מפחיד, כמו שזה קשה מבחינה נפשית.
    התהליך עצמו לא נורא בכלל- עושים כל כמה ימים אולטרסאונד+דם, מזריקים לפי הוראות בבטן (לא כואב ובכלל לא נורא....) ואז מגיעים לשאיבה בהרדמה של 15-20 דקות שמייד מתעוררים לאחריה. הולכים הביתה, למחרת מבררים כמה הפריות נוצרו ותוך כמה ימים מגיעים להחזרת עוברים.
    זה התהליך- באמת שהוא לא נורא.....הסיוט הגדול, בעיניי, זה השלב של המתנה של שבועיים עד לקבלת תשובה לבטא ובסוף כשאומרים לך- "לא" - זה המכה הכי קשה, יותר כואב מכל זריקה.....
    ככה זה אצלי, ככה אני רואה את הדברים, יכול להיות שיש כאן בנות שיגידו לך אחרת- את עוד ממש ממש צעירה ואין לך מה לדאוג זה יגיע...פשוט תכניסי לעצמך לראש שזה לפעמים לוקח זמן וצריך המממממממממממממון סבלנות!
    שיהיה בהצלחה!
  • היי נופי

מאחלת לך המון בהצלחה
    כמו ש מחכה28 אמרה צריך סבלנות
    אף אחת מאתנו לא חשבה שתגיע
    לזה גם אני צעירה יחסית התבעסתי שזה
    קרה לי אבל אני היום יודעת עד כמה
    הדרך שעברתי היתה שווה את זה
    אפילו שהיא במסלול הארוך
    אפילו שהיה קשה
    אפילו שהיה צריך להמתין בסבלנות
    כשאת מקבלת סוף סוף את האוצר 55555
    הכל נשכח ומתגמד !!!

מאחלת לך המון בהצלחה בריאות ואושר !
    אני בפייס אם בא לך
    ortal dol

• נופי בוקר טוב!
    אני עכשיו נמצאת בשלב אחרי החזרת עוברים הראשונה שלי. גם אני פחדתי מהזריקות בבטן (ועשיתי אותם לבד, כי בעלול "מפחד להכאיב" לי). זה שלב בכלל לא נורא. אחרי כ12 יום את עוברת שאבת ביציות תחת הרדמה כללית (ישנה טוב סך הכל). אני פחדתי מוות, אבל בנות פה, מקסימות, באמת נתנו לי ביטחון וכך היה.
    ביום ראשון אחרון החזירו לי 2 עוברים לחלל הרחם ועכשיו..... עכשיו אני צריכה לחכות ל23 לחודש לבדיקת דם של בטא. וכמו ש"מחכה 28" זה שלב בעיניי הכי קשה.
    מלא תקווה ואופטימיות!
    מאחלת לך שאהות קצרצרה פה. תהיה רגועה. והכל יהיה בסדר
  • ואיי בנות תודה רבה רבה אני מקווה שיהיה לכולנו בשורות טובות אמן
  • ואיי בנות תודה רבה רבה אני מקווה שיהיה לכולנו בשורות טובות אמן
  • אז לי נשאר רק לאחל בהצלחה!!!!

• בהמשך לבקשתך, יש כאן מאמר על הפריה חוץ גופית, אני מאד מקווה שהוא יענה לך השאלות והחששות והעיקר שיהיה בהצלחה
    הפריה חוץ גופית
  • המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה