רק 8 בבוקר ואני כבר מותשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב 5 וחצי ניקול התעוררה והתחילה לבכות... החלפתי טיטול, נתתי ציצי. ילדה בוכה, רוצה לאכול אבל כל הזמן מתנתקת ובוכה. כואב לה הבטן. טוב, ידיים, ידיים, ציצי, עוד הפעם בוכה, עדיין כואב. ידיים ידיים, עיסוי בטן, ציצי, עדיין בוכה. שכיבה על הבטן תוך תכדי צרחות, עיסויי, ידיים וסוף סוף שיחרור! עשתה קקי! ישששששש
    מחליפה, נותנת ציצי, עוד הפעם בכי, עדיין משהו מציק. ידיים ידיים ידיים. גרעפס גדול שבא מעומק עומקים. כזה חזק שעכשיו היא מגהגקת. והיא לא אוהבת את זה, אז היא בוכה, בוכה, בוכה. עוד הפעם ידיים ידיים ידיים.... ציצי, ציצי, ציצי וסוף סוף שקט! יאללה, מקווה שתישן טוב כי אני צריכה להשלים שעות שינה
    אז הבוקר שלכן נראה?
6 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך שלפחות היום שלך יהיה שקט ורגועה

• יאאא
    מסכנוני
    אני מזדהה איתך כ"כ.........
    אצלי זה קרה בול אותו דבר (בכי בכי בכי שחרור ציצי ידיים וכו' חח ) אתמול בערב

תרגישו טוב!
    ותחזרי לישון :)
  • לכי לישון בובה

אצלנו ברוך השם הכל מתוק

• נטשה, איך אני אוהבת את האופטימיות שלך
  • לכי קצת לנוח מאמי כל עוד היא ישנה
    [/center]
  • מוכר מאמי...
    גם אני ב9 כבר גמורה....לפעמים אני מסתכלת על השעון ולא מאמינה שכ"כ מוקדם....
    קבלי חיבוק...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה