מוקד אקוגני ואגני כליות מורחבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי סקירה מוקדמת בשבוע ה- 17 והכל היה תקין למעט מוקד אקוגני ואגני כליות מורחבים ל- 6 מ"מ, יש לציין שמכייון שיש לי בן בבטן אז הרופא אמר שאגני הכליות זה משהו נפוץ אצל בנים, הופניתי לעשות אקו לב עובר וללכת לייעוץ גנטי. באקו לב הכל נמצא תקין ברוך ה'. אבל בייעוץ גנטי הרופאה אמרה לי ששני התסמינים הללו יחד מעלים את הסיכוי לתסמונת דאון והופניתי לעשות דיקור מי שפיר. יש לציין שאני בת 27 יש לי ילדה בת 4 בריאה ברוך ה', ואני נורא לא הייתי רוצה לבצע בדיקה פולשנית. רציתי לשאול עד כמה הבדיקה מסוכנת? והאם היא באמת נחוצה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הסיכון לסיבוכים בדיקור מי שפיר הוא 1:200, אבל בפועל הוא הרבה יותר נמוך והפעולה איננה מסוכנת. אני מסכים עם היועצת הגנטית, ואת אכן צריכה לעשות את הבדיקה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה