-
היי
שאני חולה מתה אני יגיד לך את האמת אני שוכבת במיטה והיחיד שבא להביא לי מים שהמלאך שלי אביאל ושואל מה קורה אבל האמת אני מנסה לתפקד לבד גם שאני חולה מתה וגוססת.
ולשאלתך חמתי לא מתענינת וגם שלא תתעניין למרות שאני בקשר טוב איתה.
היחידים שמתקשרים כל הזמן וכל רגע זה אמא שלי והאחיות שלי לראות מה קורה חוץ מזה שאם ממש ממש אני גוססת אני מזעיקה את בעלי מהעבודה אבל זה כמעט ולא קורה.
-
ממש לא! לא היום, לא בעבר ולא אף פעם. היא יותר מדי מלאה ומרוכזת בעצמה-עצמה-עצמה- ושוב - עצמה-עצמה-עצמה (מה שנקרא: "אני ואפסי עוד"
-
-
חמתי לא טורחת לקחת את הטלפון אפילו כשמתקשרים להגיד לה שנולד לה נכד
ככה שאני זה לא דוגמא..
אבל לשאלתך, לא הייתי עושה כלום, הבעל לא אשם או שולט בהתנהגות שלה ואליה בטח אי אפשר לבוא בטענות, כי לא נראה שזה ישנה משהו
אז מה עושים? פותחים שירשור קיטור ומוציאים פה את כל העשן
-
חמותי מתקשרת כשכל אחד מאיתנו חולה
היא לפעמים גם מציעה עזרה (להכין איזה סיר של מרק) אני בד"כ מסרבת .
מי שעוזר לי זה המשפחה שלי
-
למזלי, אני גרה די רחוק מחמותי...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
החמה שלי מאוד רחוקה ממני אז זה לא כזה רלוונט. יחד עם זאת, ברור שהיא מתקשרת יותר כשהבן שלה חולה ואולי טוב שכך. לי, כשאני חולה, אין כח לשטויות של השיחות האלה..
לאחיו של בעלי, שגר קרוב אליהם, היא בהחלט עוזרת ולא רק כשחולים.. אבל אני מסכימה עם שיר. גם אני אקח את האופציה השניה. אני מעדיפה להסתדר לבד ולא לסבול מהתערבות יתר..
בלי שום קשר, תרגישי טוב! זה נשמע ממש קשה
-
הצחקת אותי .......
רוצה דוגמה ?
שהבן הגדול שלי נולד, שהיה בין חודש בעלי ייצא למילואים לשבוע,
לי הייתה כבר הרבה זמן דלקת בכף הרגל, ובשבוע שהוא נסע סבלתי כאלה
כאבים איומים שפשוט ניתחו אותי
-
הבעל לא קשור לאמא שלו. היא פוסטמה ואין מה לעשות. אם לא מבינים ממך ולבד מציעים עזרה - שילכו קיבינמט
אני הייתי חולה להזכירך בחודש תשיעי כל החגים כמעט, חודש וחצי כמעט, כמו כלבה זרוקה הייתי ואף אחד, אף אחד!!! לא בא לעזור.....כך שהתמודדתי לבד והתרגלתי להתמודד לבד עם בעלי המסכן שעובד כמו חמור
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
ברור שחמותי מתקשרת וגם עוזרת אם יש צורך.
במקרה שלך לא הייתי עושה כלום, הרי לא יעזור שום דבר נכון? במקרה של חמותך? היא לא תשתנה ובגילה לשנות בן אדם כמעט בלתי אפשרי
נטלי
-
למזלי גרה רחוק....כמה רחוק ככה מתוק
-
חמתי בכלל לא היתה יודעת אם אני חולה או לא..
וגם אם כן - התקשורת בנינו היא "שלום שלום" ולא ממש מעבר לזה
[
-
חמותי..
לאחרונה אני מתחילה למצוא בה דברים שאני לא אוהבת!!
הייתן מאמינות...?
לשאלתך- לא!
ביום יום היא לא מתקשרת לשאול לשלומי, ויכול מאוד להיות שבעלי ידבר איתם ויישכח לספר להם שאני חולה (חלילה וחס.. רק שנאי לא אפתח פה.)
אז היא לא תדע וגם לא תציע עזרה..
אצל צריך שלאול אות אם הם יכולים לעזור! כששואלים יכול להיות שהם מאוד יישמחו, אבל יכול להיות שהם גם יגידו לא..
אצל אמא שלי המצב לא יותר טוב!
היא גם יכולה לא לדעת בכלל שאני חולה כי אני לא מדברת איתה במהלך השבוע!!
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
אוהבי ה', יראי אלוקים.
אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
-
לא. חמותי לא תיתקשר לשאול מה שלומי, לא תשאל אם צריך משהו, לא תעדכן שהכינה אוכל ותבקש מהבן שלה לבוא לקחת...
כך היה וכך יהיה...
לעולם אזכור לחמותי וגיסתי (שגרה אז שתי קומות מתחת) את היום בו שוחררתי מהבי"ח לאחר שמעין נולדה בניתוח קיסרי ונשארה בפגייה ובמקום ללכת הביתה לנוח הלכנו לאכול במסעדה (לא זה לא זמן טוב למסעדות....) ויום לאחר מכן כשחזרתי מהפגייה עמדתי וטיגנתי שניצלים בדמעות ענק על הבדידות הזאת... על כך שאף אחת אפילו לא מסוגלת להציע עזרתה....(הורי גרים רחוק...)
-
איזה סיפורים
-
מתקשרת אבל לא עוזרת
[url=http://www.freeglittergraphics.com]
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
-
חמתי כן היתה מתקשרת והיתה מציעה לבוא או לקחת את הילדים אליה
אין עליה
-
חמותי תתקשר אליי ותשאל לשלומי. תציע עזרה עם הילדים, אבל היא לא תעשה שום דבר כי הכל קשה לה. ורק תגיד כמה היא מסכנה.
צריך רק לחייך!
-
חמתי מתקשרת לבעלי בדרך כלל לשאול לשלומי כדי לא להפריע לי
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
כן, היא תתקשר
כן, היא תציע
אבל אני אסרב!!! אני לא אוהבת שהיא באה "לעזור" היא רק מעלה לי את הסעיף
-
חמתי היתה מתקשרת ושואלת לשלומי היות שהיא אחרי החלמה מסרטן אז אסור לה להתקרב אלי ..( במקרה שאני חולה ) אחרי הלידות באה אלי במשך חודש רצוף יום יום לטפל בילד לבשל ולתת לי לנוח ..
בסך הכל היא חמה טובה
-
המצב אצלי בדיוקקקק כמו אצלך. חח
-
המצב אצלי בדיוקקקק כמו אצלך. חח