חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    גם אני אמא לשניי בנים מדהימים שבאו אחרי 6 הפלות קשות ועכשיו אני מנסה להביא עוד אחד או אחת , אני מנסה כבר שלושה חודשים ובנתיים כלום החודש קרה דבר מוזר ( אני מקבלת כמו שעון כל 28 יום) התאריך הזה עבר כבר לפני 4 ימים עשיתי כבר 4 בדיקות ביתיות ויצא שלילי ועדיין לא קיבלתי מה אתן חושבות? אני עוד מעט בת 38 אולי זה הגיל?
7 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה

• ממי שלי ברוכה הבאה, קשה לי להאמין שהפסקת לקבל מחזור, יכול להיות שמאחר לך מהמתח או שהבדיקה לא מזהה, כדאי לך לעשות בדיקת דם. מלא בהצלחה!!!!

• היי מאמי קודם כל ברוכה הבאה
    מצטערת לשמוע שהפלת הרבה פעמים,
    אבל אל תתייאשי אמא שלי נכנסה להריון באחותי הקטנה כשהיא היית בת 39 וחצי אז כוחך במותנך אל תייאשי !!

מאחלת לך הרבה הצלחה ושבקרוב נשמע בשורות טובות
  • וואי כל כך לדבר עם בנות שמבינות מה שאני עוברת
    אני מאחלת לכולכן הצלחה וקליטה מהירה ושהכל יעבור בשלום
    תודה על העידוד
  • התכוונתי שכייף לדבר עם בנות שמבינות
  • בטח, אנחנו ה-בנות המבינות

• קרה לי פעם שאיחר ב5 ימים ותוצאת בדיקה ביתית היתה שלילית אבל בבדיקת דם ראשונית ועוד אחת אחרי יומיים הראתה בטא יורדת שזה היה הריון כימי ( הפלה ממש ממש בהתחלה)....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה