סקר - פרטיות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. יפריע לכן שיכנסו אליכן הביתה וירגישו ממש ממש כמו בבית? (יכנסו למטבח שלכן, יכינו לעצמם לאכול / לשתות, יפתחו ארונות ומקרר, יעשו לכן כלים, יכנסו לחדרים - "ללא רשות")?

2. עד כמה נחמד לכן כשמגיעים אורחים בהפתעה בזמן לא מתאים וממש תקוע? (לדוגמא, בדיוק כשהבית נראה זוועת עולם או כשאתם עייפים, כשיש לכם תוכניות אחרות...)

עד כמה אתן זורמות בקטע הזה?
    עד כמה קשה לכן עם זה?

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

17 תגובות
עמוד 1
  • 1 ממש לא מפריע לי שיכנסו למיטבח שירגישו חופשי
    להיפך אני שמחה שאנשים מרגישים חופשי במיטבח ,
    אבלללל לחדרים ממש לא מסכימה לדעתי צריך לבקש רשות
    חדרי שינה זה מקום פרטי .

2. ולגביי אורחים שיודיעו מראש ברור לא אוהבת שמפתיעים אותי
  • תלוי מי - אחיות שלי או אמא שלי - שיעשו מה שבראש שלהם .. מתי שרוצים וכמה שרוצים .
    חברים רחוקים יותר ... מפריע לי שמתיישבים לנו על המחשב חופשי,מפריע לי שנוגעים בשלט של המזגן וכל אחד חושב שהוא טכנאי ואז משהו קורה ויאן לי מושג איך להחזיר אחורה.
    אבל אם נגיד חברה , אפילו רחוקה תהיה רעבה, תרצה קפה , יהיה מגניב שתרגיש חופשי .. למה לא...
  • זה מאוד תלוי מי. את יודעת מה, כשאני חושבת על זה לא נכון. כן מפריע לי כל מה שאמרת. המצב היחידי שזה לא מפריע לי זה כשבאים אלינו לכמה ימים. אז זה דווקא נחמד שיקחו לבד לאכול כי זה מקל עלי.
    בשאר המצבים, אין לי מושג למה, ממש מפריע לי כשפותחים מקרר או מזווה בלי לשאול

• 1. כשזה המשפחה שלי לא מפריע לי כלום,אחרים לא מפריע כשנכנסים למטבח , פותחים מקרר וכו'
    לא סובלת כשנכנסים לחדרים או פותחים את הדלתות

2. חוץ מחברה קרובה,לא אוהבת כשבאים בלי להודיע וזה יכול ממש לעצבן אותי

• 1. תלוי מי.... בכל אופן לפתוח ארונות אני לא ארשה לאף אחד
  • לי אין בעיה שיכנסו לי למטבח יכינו אוכל לשתות שירגישו חופשי
  • בד"כ מי שמגיע אליי מודיעה מראש
    אם לא יקבל בית הפוך
  • אני כמו קרן
  • אני חייבת לציין שגם ההפך אני לא יעשה .
    גם בבית של אחותי/אמא שלי וכו' אני לא אכנס לחדר שינה אלא אם אני צריכה משהו ספציפי (ואני אשאל קודם) או שיקראו לי להיכנס לראות משהו ...
  • יפריע לכן שיכנסו אליכן הביתה וירגישו ממש ממש כמו בבית? (יכנסו למטבח שלכן, יכינו לעצמם לאכול / לשתות, יפתחו ארונות ומקרר, יעשו לכן כלים, יכנסו לחדרים - "ללא רשות")?
    תלוי מי. לא נראה לי. מי שאכניס הביתה - מספיק קרוב בשביל שלא יפריע לי.

2. עד כמה נחמד לכן כשמגיעים אורחים בהפתעה בזמן לא מתאים וממש תקוע? (לדוגמא, בדיוק כשהבית נראה זוועת עולם או כשאתם עייפים, כשיש לכם תוכניות אחרות
    - ממש מעצבן, למזלי - לא קורה הרבה

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • 1 ממש לא מפריע לי שיכינו לבד לשתות ולאכול ויסדרו וינקו את המטבח להפך כל הגדלת ראש מבורכת
  • 1. תלוי מי זה מרשה לעצמו להרגיש כמו בבית, אנשים שאני אוהבת - אין בעיה.

2. ממש לא אוהבת שמגיעים בהפתעה. לא אוהבת הפתעות כאלה.

• לא אוהבת שפותחים לי ארונות בבית.... אם אני מאשרת זה משהו אחר...

לא סובלת שנוחתים עלי! אני ממש לא זורמת בקטעים האלה! לא תמיד יש לי כיבוד והרבה פעמים בשעות אחה"צ הילדים מבלגנים את הבית ואני לא מספיקה לסדר ופתאום נוחת עלי מישהו. לא אוהבת את זה.

• תלוי מי מגיע אפ זה מישהוא מהמשפחה הקרובה פחות אכפת לי אם זה חברים מאוד אכפת לי....

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • לגבי 1. יפריע עד מאוד. אלא אם חברה ממש טובה וחשוב לי שישאלו קודם וזה לא יהיה מובן מאליו

לגבי 2. לא נחמד לי בכלל. ואין אצלי דברים כאלה. בעלי מחונך וחינך את משפחתו לכך..לעיתים יש זיופים ואבא שלו צץ..אבל בקטנה...ממש אחת ל...וגם עם כוונות טובות לראות את הילדים כי התגעגע..איך אפשר לסרב לכך

• לא מפריע לי... שיכינו לעצמם מה שהם רוצים. עדיף מאשר שאני אכין
  • בשני המקרים תלוי מי...
    1- יש אנשים, אפילו חברים לא הכי קרובים, שממש אין לי בעיה שירגישו בבית, אבל יעשו זאת עם טאקט. ויש אנשים שיפריע לי, גם אם הם קרובים...

2- שוב תלוי מי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה