היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי עכשיו אצל הרופא שלי...אז ככה..סופסופ אחרי הטיפול באיקקלומין,עוברים שלב להזרעה!! הוא נתן לי בדיקות דם שונות לעשות..ומתחילים!!
ד"א..סיפרתי לו על הווסת האחרונה שהייתה מוזרה ממש...רק יומיים...והוא אמר לי שייתכן שזה הריון ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
11 תגובות
עמוד 1
אני מאד שמחה שיש התקדמות בנושא , דעתי אישית היית צריכה לעשות את זה עם סבב ראשון איקאקלומין , לגבי הריון לי קרה כמה פעמים שימי דימום היו קצרים ,ולא הייתי בהריון , למה שלא תבדקי בבית ? עשית כבר בטא ? מחזיקה אצבעות
מרגו אני גם לא חושבת שזה הריון.. העניין שאצלי בד"כ גם בסבבים הקודמים היו לי ימים ארוכים של ווסת!! אפילו הגעתי ליום השמיני של ווסת!! והסבב הזה היה רק יומיים..
דיברתי עם ד"ר רמא מברזילי..ראש המחלקה לפוריות האישה...והיא טענה את אותו דבר...שייתכן שזה דימום של הריון...
את הבדיקות דם אני עושה יום ראשון כולל בטא....בנתיים...אני ממשיכה לספור שבעה נקיים..והכל כרגיל...
תודה חייםם!!! המון בהצלחה לכולנו!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מתוקה שלי, מתרגשת בשבילך!! מלא מלא בהצלחה בבדיקות!! בעז"ה זו הספירת נקיים אחרונה שלך לתשעה חודשים הללו!!! (או לשמונה חודשים.. )
בהצלחה מאמי
ממוש איזה יופי!!!! אני ממש שמחה בשבילך שאת מתחילה הזרעות, שיהיה מלא בהצלחה, אגב אני הייתי בודקת בטא
אהוביתו׳שששששש!!!!
רק עכשיו ראיתי שכתבת שתבדקי בטא בראשון. שיהיה בהצלחה, וגם אם לא החודש לפחות את לפני חודש חדש של הזרעה מוצלחת!
יאללה, שיהיה בהצלחה!!!!!!!
אביה, מה אתכם? אתם גם תחת המטחים, לא?? שיהיה בהצלחה ובבשורות טובות!!
האמת ווסת יומיים זה לא תקין? המקסימום שלי זה יומיים....
בננוותת..תודה רבה..
תמרה כן...אנחנו תחת האש כמו שאומרים... ממש מפיד פה...אבל ה' שומר..
גסי'...אצלי הווסת היא שבע בד"כ.ושאמרתי לרופא שהיה לי רק יומיים..הוא נתן לי ישר בדיקת בטא..לא חושבת שזה הריון..אבל מה אכפת לי לנסות...