היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה אני חייב לפרוק את העצבים שלי למה עוד שניה אני מתפוצצת והורגת מישהוו... הילד שלייי במשפחתון דרך הרווחה היום נעעשה לו עוול פשוט כך הגננת הזבל הזאת הוציאה אותו מהגן משום שהיא לא יכולה הלשתלט עליו בגלל שהוא פעיל 555555555 על העיניים שלה והוא לא ישן לה טוב שמה כנראה היא מחפשת שקט נפשי והוא מפריע לה לסדר היום!!! אחרי שכל החודש היא מתלוננת בלי סוף כמו אני לא יכולה יותר, הוא הרג אותי, הוא לא ישןןןןןןן ראבקקקקקקקקקקקקקק מה את רוצה ממנו תינוק בן שנה וחודשיים שמתלהב מהחשבה שהוא רץ והולך והוא סקרן מנסה לגלות את עולמו בקיצוררררררררר אני עצבנית ולא מפסיקהההההההההה לבכותתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 תגובות
עמוד 1
מה?!?!? היא יכולה בכלל לעשות את זה? אם רשמתם אותו לגן, היא יכולה להחליט לבד להוציא אותו? ואין עוד מטפלות בגן שיכולות להיות איתו???
בחיים שלא שמעתי על דבר כזה...
זה משפחתון של 5 ילדים יחד איתו והיא טוענת שכתוב בחוזה חודש ניסיון
איזו מן גננת מרימה ידיים ולא יכולה "להשתלט" על תינוק?! לטעמי זה אומר הרבה על הגננת הזאת
איזו גננת מוזרה אולי באמת עדיף לך להוציא אותו משם לגן אחר [/center]
היא פשוט יצור לא היתה מפסיקה להתלונן יום יום.. אמא שלי אמרה שזה היה צפויי
וואו את רצינית? חשבתי את כותבת על ילד בן 6, אבל זה תינוק בן שנה + שכולה לא ישן וחוקר את סביבתו. ועוד אומרת לך על זה חודש , מה תעשי? תדברי איתו? תגידו לו מתוק אל תרוץ ותלך לישון, כאילו מה יש לעשות? חוצפנית! יש מצב שהיא ממש ממש לא מתאימה לגדל את הנסיך שלך!!!!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
אולי זה לטובתו ולטובתך היא לא מתאימה לטפל בו ... אני מבינה שיש ילדים יותר סקרניים וחקרנים אבל מפה ועוד להוציא אותו כי הוא " הורג אותה " - ממש יצורררר
שימי אותו במקום אחר - עדיף אולי זה משמיים
אני בשוק מה זה הגננת הזו עדיף שהוא לא יהיה איתה
עדיף לך שהוא לא יהיה בידיים שלה. תוציאי אותו משם וכמה שיותר מהר.