קצת לחוצה.. תרתי משמע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות אני דרומית ולומדת בספיר.. היום פינו אותנו באמצע השיעור בצורה הכי מלחיצה שיכולה להיות! כולם רצו וצעקו וכמובן נכנסתי לסטרס רציני
    מאז ועד לא מזמן היו לחצים חזקים בבטן התחתונה וכשהגעתי הביתה שמתי לב להפרשה לבנה די ״גדולה״... מה דעתכן? יש ממה להילחץ? זה קורה במצבי לחץ?
    אני פוחדת כי אני בשבוע כל כך צעיר...
8 תגובות
עמוד 1
  • מהפרשה לבנה לא ליהיות בלחץ
    בהריון יש מלא מלא וכל מיני, כל עוד אין לזה ריח זה לא דלקת ולא צריך לדאוג.

תנוחי, תשתי, תעשי משהו מרגיע...
  • תודה יקירה. ומה בדבר הלחצים?
  • הגיוני לחצים בשבוע שלך
    אם את מרגישה שאת צריכה דעה יותר מוסמכת לכי לרופא!
    גם אם יאמר לך שהלכת סתם לפחות תירגעי...

• זה בדיוק מה שאני מרגישה, מפחדת שהלחץ הזה ישפיע על פיצפוני, גם לי לחצים בבטן .
    רק שיעבור שקט

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מתוקות,

ממחקרים שקראתי, העובר מרגיש ממש כל מה שאתן מרגישות.
    כל מה שעובר עליכן, כל רגש - לחץ, עצב, שמחה, דאגה - הוא מרגיש הכל!
    המשוואה היא פשוטה: כשאתן בלחץ, העובר בלחץ.

לכן מאד מאד חשוב לשמור על סביבה רגועה.
    תנסו אולי למצוא דרך להימנע מלהיות בסביבה מלחיצה. אני יודעת, לא תמיד זה אפשרי. אבל תנסו.
    לייטלי, אולי תדאגי שיעבירו לך חומר כך שלא תצטרכי לנסוע לספיר בתקופה הזו?

וגם, תקשיבי למוזיקה או כל דבר שיכניס אותך למצב רגוע.
    אני מאמינה שזה יעזור גם לעובר הקטן שבתוכך להירגע והכאבים יעברו.
    דברי אליו. באמת. תתעלמי מהנטייה הראשונית שלנו לחשוב שהם לא מספיק מפותחים. מחקרים מראים חד משמעית, שהם מאד מאד קשורים אלינו (במיוחד לאמא). ולדעתי זה מאד יעזור. תנסי... מה יש להפסיד?

סליחה אם זה נשמע מוזר...

• סביר שזה נבע כתוצאה מהלחץ שלך שימרי על עצמך תשתדלי לשמור על אופטימיות ולהיות בסביבה מגונת כולנו מתפללים שהמצב יחלוף מהר
  • תודה מקסימות
    Dkny מה שרשמת ממש מעניין!
  • כן מתוקה זה קורה אני יום אחד הייתי אצל גיסתי ונשפך על הבת שלה תה חם והיא דפקה מזה צעקה ומאז היו לי לחצים בבטן במשך 3 ימים..
    בקשר להפרשה מאוד שכיח בהריון אני עד עכשיו מחליפה לפחות לפחות 5 תחתוניות ביום!!זה משהו לא נורמלי אני קונה חבילה כל שבוע חח אז אין לך ממה להילחץ ועוד בשלב שלך זה מאוד אופייני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה