ומה אני אמורה בדיוק לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי בע"ה מתחיל עבודה חדשה, הכל טוב ויפה, רק שזה יוצא ממש עכשיו כשאני עוד שבוע עוברת ניתוח קיסרי שלישי!!

התכוננתי נפשית לזה שאני הולכת לטפל בשלושתם לבד בתקופה הקרובה אבל הבעיה שהיא שהוא יצטרך להתחיל לעבוד בשש בבוקר מדי יום.

מי יקח בדיוק את הילדים לגן בבוקר?

אוטוטו מתחילים גשמים וחורף, החניה שלי רחוקה, ממש לא קרובה לבניין, ובחודש הראשון אני לא אוכל בכלל לקחת אותם לגנים (שמרוחקים זה מזה) כי אהיה בשיקום מהניתוח ולא אוכל להתרוצץ איתם..

הראש שלי מתפוצץ מרוב חשיבה על פתרונות ואני לא מוצאת שום פתרון,
    לא נראה לי שאוכל למצוא שכנה/מישהי שתיקח אותם בגשם ותפזר בשני הגנים, כולל להביא לה כסאות בטיחות וכל זה ואז לקחת אותם ממנה מדי יום...
    אוף!!!
    מה אתן הייתן עושות?

5 תגובות
עמוד 1
  • תחפשי מישהי בתשלום. שתוציא אותם וגם תביא אותם לגן. לפחות חודש אחד. אחרי זה
    כבר יגמר החורף וגם תינוקי יגדל קצת וגם את תחלימי לפחות
  • אני חושבת כמו מאיה.

• עזרה מאמא/חמה? אם אין אז תנסי משהו אחר - בפייסבוק תמצאי קבוצה בשם ״תעבירי את זה הלאה״, זו קבוצת אמהות שעוזרות בהתנדבות לאמהות אחרות, יש שם רשימה של אמהות לפי האזורים ותוכלי לבקש עזרה... אם את מסתכפבכת או משהו אז תמצאי אותי בפייס ואני אעזור לך - dana ronen-vered.

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • אני גם חושבת שלקחת מישהי בתשלום זו אופציה לא רעה בכלל
    לפחות לחודש/ חודש וחצי

• תודה מתוקות, דנה , הצטרפתי, תודה!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה