היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אגם כבר בת שנה וארבעה חודשים ומתעוררת לפחות פעמיים בלילה כדי לאכול. היתה תקופה שהיא היתה אוכלת לפני השינה ואז ישנה עד שש בבוקר. לפני כמה חודשים היא התחילה להתעורר פעם בלילה ובחודש האחרון היא כבר מתעוררת פעמיים. היא מקבלת מנה של 210 ואוכלת בערך 190. ניסיתי לתת לה מים במקום אבל היא מתחילה לבכות. מה לעשות? בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
12 תגובות
עמוד 1
לא ניראה לי שהיא מתעוררת בגלל הרעב יכול להיות שיש משהו חדש אצלכם? יכול להיות שמציק לה משהו... שהיא מתעוררת מה היא רוצה לאכול?לשתות? סתם רוצה אותך?
ואי גם אני הייתי בסרט הזה אצלי הם אכלו עד גיל יחסית מאוחר פשוט דיללתי את הבקבוק .. ולאט לאט זה הפסיק לבד בעניין אוכל אני פולנייה אז לא יכלתי לראות אותם בוכים ולא מקבלים :( בהצלחה
היא רוצה רק לאכול וישר חוזרת לישון. אני אפילו לא מוציאה אותה מהמיטה. Tooli80 מה זאת אומרת מדללת? פחות כמות בבקבוק או יותר מים ופחות סימילאק ממה שצריך? בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
באהבה, ליאת.
תנסי לתת לה ארוחת ערב רגילה ולא בקבוק ותראי איך הילדה מגיבה אני בגיל שה נתתי לבנות שלי ביצה, אבוקדו גבינה לחם כארוחת ערב והן היו ישנות לילה שלם
גם מעיין היתה קמה עד גיל שנה וחצי בערך, לפחות פעם בלילה כדי לאכול....... לא עשיתי כלום עם זה, נתתי לה לאכול כמה שרצתה... מתישהו זה עבר לה.... סלבנות, זה יעבור
גם אני מאלה שנותנות לאכול להב היתה ככה עד גילת שנתיים ונועם עדיין ככה שיאכלו יתחזקו ויחכימו חחחח
איזה יופי לקרוא את התשובות ולי כולם קודחים במוח לעשות אחרת אני גם בדעה שזה יסתדר אט אט כשהמוצקים יהפכו להיות מרכזיים בחייהם אצלי היא אוכלת מוצקים נורא מעט בכל ארוחה אז בלילה היא רוצה עוד ארוחה וגם אני כשהיא מסרבת למים נותנת אוכל הוקל לי תודה
אני מציעה לדלדל את הבקבוק ז"א לשים פחות סימילאק על המים שכתוב וכל פעם להוריד עוד בסוף אחרי שהורדת למצב של כפית סימילאק אחת על בקבוק שלם והיא עדיין קמה אז הייתי מחליפה את הסימילאק במי נענע עם חצי כפית סוכר
לאט לאט הם מתרגלים לא לאכול
אה וכן חושב לתת ארוחת ערב משביעה לפני השינה
בגיל שנה וחצי גמלתי את שניהם מבקבוק בלילה, הם היו קמים לי כל לילה פעמיים שלוש לבקבוק, התחלתי לתת מים, בכן לילה, ועוד לילה ונגמלו בהצלחה מאמי!
תודה בנות. היא אוכלת איתנו ארוחת ערב אבל כנראה לא מספיק לה. אני אנסה לדלל לה את הסימילאק. תודה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
באהבה, ליאת.
אני נותנת ארוחת ערב מלאה בשעה חמש ושבע וחצי שמונה סמוך לשינה דייסה סמיכה מחזיק יופי
האמת שבגיל הזה היא לא צריכה לאכול בלילה אפילו פעם 1 . הקיבה שלה אמורה להחזיק מעמד לילה שלם... את נותנת לה סימלאק + דייסה ממש לפני השינה? היא אוכלת הכל ועדיין מתעוררת? כמעט בטוחה שזה לא מרעב ..