היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הפסקתי גלולות לפני 4 חודשים ומאז מנסים להיכנס להריון. מחזור ראשון אחרי 30 ימים, אח"כ 37 ימים ואחר כך שוב 30 ימים שוכבים יום כן יום לא כדי לא לפספס ביוץ...
מדוע לא נקלטת להריון ?? החודש קרה משהו מוזר, קיבלתי מחזור או היה נדמה לי שקיבלתי וכבר 3 ימים דימום קל קל ממש עדין עם הפרשות חומות.
מזה יכול להיות ???? יום נעים לכולן.
7 תגובות
עמוד 1
היי רוני, אולי זה לא מחזור אלא דימום השתרשות? אני חושבת שתשקלי לעשות בדיקת הריון. לגבי מה שרשמת 4 חודשים זה ממש מעט במיוחד שרק סיימת גלולות. נחשב שרוב הזוגות הבריאים משיגים הריון תוך שנה, לכן 4 חודשים זה באמת לא הרבה. חוץ מזה ישנם רופאים שאומרים שלאחר הפסקת גלולות הגוף צריך כ-3 חודשים כדי שהמחזור יסתדר ולכן בחלק מהמקרים (לא אצל כולן) 3 חודשים אחרי הפסקת גלולות הגוף מתנקה ולא תמיד אלו חודשים פוריים. שיהיה לך המון בהצלחה (הלואי והדימום שיש לך זה לא מחזור) ואני חושבת שאין עדיין מקום לדאגה.
תודה רבה על התשובה והתמיכה :)
1. הבנתי שדימום בתחילת הריון זה לא דבר כ"כ חיובי ולא טוב. 2. השתרשות זה בדר"כ יום לא ? פה זה כבר נמשך 3 ימים ....
שוב תודה רבה רבה
היי חמודה, ברוכה הבאה! דימום קל בתחילת הריון זה דבר ממש נורמטיבי, אם הוא נהיה מאסיבי יותר, זה נהיה בעייתי.. הגוף שלך הוא לא מכונה, יכול להיות ששכחו לעדכן אותו שהשתרשות אמורה להיות יום אחד... אבל זה גם יכול להיות עדיין השפעות של הגלולות.. ממליצה לך לעשות בדיקה..
בהצלחה ותעדכני
כמו שתמרה רשמה לך זה לא חייב להיות יום אחד, ויש בנות שזה קורה להן והכל תקין. הרופא שלי אמר לי ככה: אם המחזור לא יגיע או יהיה מחזור לא רגיל - תעשי בדיקה.
איזה בנות חמודות ומפרגנות. ממש כיף להיות כאן :)
אז ככה... לצערי היום בצהריים הופיע שוב דימום מוזר ולא רגיל... אדמדם בהיר ( סליחה על התיאורים )......
נראה איך יתפתח בהמשך, מקסימום אקנה בדיקה ואעשה או שאמתין בסבלנות.......
ברוכה הבאה...גם אני חדשה פה :) אני מבינה לליבך וזה אכן מאוד מלחיץ. לי בד"כ אין סבלנות ואני ישר הולכת לרופא לבדוקץ מציעה לך לקבוע תור ולראות מה הרופא אומר...זה יכול להיות כל כך הרבה דברים...ובאמת 4 חודשים זה ממש קצת :) המון בהצלחה!!תעדכני