בדיקת דם שלילית אבל יש סימני הריון! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נשואה 3 שנים ומנסה להכנס להריון בשנה האחרונה (באופן לא רציף)
    אני מקבלת מחזור בממוצע כל 34-37 ימים ועכשיו אני ביום ה-42. לפני שלושה ימים חוויתי דימום מוזר - אדום כהה (בחיים זה לא קרה לי - בד"כ זה מתחיל בהכתמות בצבע חום כהה) יום למחרת נגמר לחלוטין ומאז יש לי הפרשות צהובות, התכווצויות בבטן, כאבי גב(אף פעם אין לי), בחילות, כאבי ראש ומצבי רוח. עשיתי בדיקת דם היום ויצא שלילי (0.30). האם יש סיכוי שאני אכן בהריון? ואם כן מתי כדאי לעשות בדיקה ביתית או דם לסירוגין?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, יכול להיות שהביוץ היה מאוחר - את בודקת ביוץ?
    אם הביוץ מאוחר אז הבדיקה עוד לא מזהה את עליית ההורמון. תבדקי שוב עוד כמה ימים אולי שבוע. בהצלחה!

• ההנחיה היא שאם לא תקבלי עוד 3 ימים תגשי לעשות שוב בדיקה.
    אם עדיין שלילי גשי לרופא נשים

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• בדרך כלל בדיקות דם הן מאוד מדויקות אלא אם כן מדובר בביוץ מאוחר..
    עצה שלי תחכי עוד כמה ימים אם לא תקבלי תעשי בדיקה חוזרת..
    סימני הריון וסימני מחזור הם מאד דומים
    ז"א אלו אותם סימנים כך שאי אפשר לקבוע על פי זה..

• עשיתי בדיקת דם להריון ויצא תוצאה 5 ויש לי ווסת סדירה שלשום הופיע כתמי דם חומים ואתמול קצת אדומים שהיום נעלמו ווסת אחרונה היתה 18.11 יש לי כל חצי שעה שתן והרבה עייפות מוגלובין תקין השמח לעזרה אם כן קיים הריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה